Οι Γερμανοί είναι εδώ. Και εμείς καταντήσαμε χλεύη και υποπόδια των ηττημένων





Οι Γερμανοί έχουν τον κουμπαρά και παραγγέλνουν τη μουσική.

Οι Γερμανοί αιματοκύλισαν την Υφήλιο δύο φορές τον προηγούμενο αιώνα, ανασκολόπησαν και κατέστρεψαν την Ελλάδα.
Όταν έφυγαν άφησαν πίσω τους εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς και μια κατεστραμμένη χώρα. Δεν πλήρωσαν δεκάρα για πολεμικές αποζημιώσεις ούτε καν για το κατοχικό δάνειο.Τα δικά τους τεράστια αιματοβαμμένα χρέη από δύο παγκόσμιους πολέμους που προκάλεσαν οι ίδιοι, τους χαρίστηκαν και με υπογραφή της Ελλάδας.
Αν και ηττημένοι ξαναγύρισαν ως νικητές.Είναι εδώ. Και εμείς καταντήσαμε χλεύη και υποπόδιο των ηττημένων.
Σήμερα οι Γερμανοί, κατακτούν την Ευρώπη και καταπατούν τη δόλια Ελλάδα όχι πια με την ωμή βία αλλά με ένα ποιο αποτελεσματικό όπλο, το νόμισμα.Τυπώνουν χαρτί σε ευρώ στην Φραγκφούρτη όπου εδρεύει η δική τους Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και μας το πουλάνε με τόκο 2% ή και 4% αν συνυπολογιστεί και ο αρνητικός πληθωρισμός.
Μέσα στην νέα γερμανική ευρω-κατοχή το κάλπικο χρέος υπερδιπλασιάστηκε. Και τώρα οι Γερμανοί απαιτούν να πληρώνουμε βαρύτατο τίμημα ξεπουλώντας τη χώρα μας. Μας παίρνουν τα πάντα, ΔΕΗ,ΟΤΕ,ΔΕΣΦΑ,ΟΣΕ,ΕΥΔΑΠ και λοιπές ΔΕΚΟ,τουριστικά ακίνητα,δρόμους, λιμάνια, αεροδρόμια, δημόσια ακίνητα,τις τράπεζες και τις θυγατρικές τους,τα σπίτια και τις επιχειρήσεις μας, τα πάντα όλα σε στυλ χώρας Μπανανίας.
Αυτοί έχουν τον κουμπαρά και παραγγέλνουν τη μουσική. Και εμείς χορεύουμε το χορό της φτώχειας, της ταπείνωση και της καταστροφής. Δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα, χορεύουμε τον χορό του Ζαλόγγου για χατήρι του “πάση θυσία στο ευρώ”. και θα χορεύουμε αλυσοδεμένοι για τα επόμενα 40 χρόνια. Αν υπάρχουμε,υπάρχει η Ελλάδα μέχρι τότε.


ΠΗΓΗ
https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/11/blog-post_741.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια