Πολυεθνική συμμορία “προσφύγων” διακινούσε ναρκωτικά στα Εξάρχεια - Νέα δολοφονική ενέδρα σε αστυνομικούς




Τέσσερις «πρόσφυγες» από Μαρόκο, Αφγανιστάν, Αλγερία και Ιράν, συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια ειδικής δράσης για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών, που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Εξαρχείων, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής με τη συνδρομή της ΟΠΚΕ. Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 80 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 150 γραμμαρίων και μικροποσότητα ηρωίνης.


Την ίδια αποτελεσματικότητα όμως
δεν είχαν χθες βράδυ οι αστυνομικοί στην περιοχή απέναντι στους κάφρους αναρχοκομμουνιστές, οι οποίοι δέχθηκαν "βροχή" από μολότοφ που βρήκαν τον στόχο τους καθώς 3 αστυνομικοί βρέθηκαν τραυματισμένοι και ο ένας σε σοβαρή κατάσταση με εγκαύματα όπου και νοσηλεύεται στο 401. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 22:10 στη διασταύρωση των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Μεθώνης, όταν περίπου 25 άτομα, εμφανίστηκαν από τα γύρω στενά και πέταξαν μολότοφ κατά της διμοιρίας των ΜΑΤ που θα έκανε υπηρεσία στη Χαριλάου Τρικούπη, αλλά και των ανδρών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που την συνόδευαν. Από την επίθεση υπέστη φθορές και μια από τις μοτοσυκλέτες.
Μιλάμε για καθαρή ΕΝΕΔΡΑ, ενώ το Σωματείο Ειδικών Φρουρών σημειώνει ότι ο ένας εκ των αστυνομικών δέχθηκε μολότοφ στο κεφάλι (!) αλλά τον προστάτευσε το κράνος του και ότι στόχος των δραστών ήταν να κάψουν ζωντανούς τους αστυνομικούς.
http://www.xrisiavgi.com/enimerosi/view/poluethnikh-summoria-prosfugwn-diakinouse-narkwtika-sta-ejarcheia
http://oi-asimvivastoi.blogspot.com/2019/11/blog-post_38.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια