11 Νοεμβρίου 2019

Βόρεια Μασεντόνια τα ΣΚΟΠΙΑ. Θα μηνύεται όποιος τ αποκαλεί Βόρεια Μακεδονία από ομάδα Μακεδόνων νομικών και από εμάς


Μέχρι να επιτευχθεί η πλήρης ανατροπή του ονόματος , θα μηνύεται όποιος χρησιμοποιεί δημόσια το όνομα Βόρεια Μακεδονία από ομάδα Μακεδόνων νομικών , πελάτες των οποίων μεταξύ άλλων , έχουν υποστεί μεγάλη ζημιά από διαφυγόντα κέρδη εξαιτίας της παράλληλης χρήσης του ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ σε πολλά ελληνικά προϊόντα από ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ


Το 1ο βήμα έγινε ( εδώ και καιρό από φίλους μας που ζουν στις ΗΠΑ )
. Εάν κάνετε search στη Google το όνομα Macedonia θα σας βγάλει την Ελληνική ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ , εάν όμως κάνετε search το όνομα Macedonia θα σας βγάλει μια χώρα με πρωτεύουσα τα ΣΚΟΠΙΑ

Η google δηλαδή αντιστοιχίζει τη Βόρεια Μακεδονία ως «Macedonia», ενώ η ελληνική γράφεται με «k» (Makedonia), για να αποφύγει αγωγές εκατομμυρίων ευρώ , όπως την συμβούλευσαν οι νομικοί της . Ποιοι τους φόβισαν λέτε βάση σχεδίου;

Εάν όλος ο υπόλοιπος κόσμος την προφέρει Μασεντόνια , όποιος εντός Ελλάδας την προσφέρει σκόπιμα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ πράττει προδοσία κατά της χώρας . Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι και πριν την συμφωνία των Πρεσπών , ένα απ τα ονόματα που έπεσαν στο Τραπέζι ήταν Νόβα Μασεντόνια .

Εφεξής το όνομα των «Σκοπίων» να αποκαλείτε απ όλους τους Έλληνες Βόρεια Μασε(ν)τόνια. Ειδικά από τους Έλληνες δημοσιογράφους. Το νότια Μασε(ν)τόνια θα είναι το Νότιο Τμήμα του Κρατιδίου αυτού . Άλλο Ισλανδία και άλλο Ιρλανδία δηλαδή .


Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός πρόσφατα – εμπνεόμενος προφανώς από την δική μας παρέμβαση …και την google – φαίνεται να αποδέχτηκε παρόμοια πρόταση του ΣΕΒΕ για να διαχωρίζονται τα προϊόντα Ελλάδος και πρώην κρατιδίου των Σκοπίων ( εκεί υπήρξε ευαισθησία ) . Οι δύο προτάσεις που τέθηκαν στον Πρωθυπουργό αφορούσαν στις λέξεις «Macedonia» και «Makedonia» .

Άλλωστε , σε κανένα επίσημο έγγραφο της ίδιας της Συμφωνίας των Πρεσπών δεν ξεκαθαρίζεται η «γραμματική» ΜΕΤΑΦΟΡΑ της προφοράς του ονόματος από την Αγγλική στην Ελληνική , αφήνοντας ένα τεράστιο κενό .

Το δεδομένο έως τώρα ήταν ,
πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας ¨σλαβομακεδονικά¨: поранешна Југословенска Република Македонија , προφερόταν και προφέρεται : ποράνεσνα Γιουγκοσλοβένσκα Ρεπούμπλικα Μακε(ν)τόνιγια.


Προφανώς ο προσδιορισμός Ρεπούμπλικα Μακε(ν)τόνιγια δεν άλλαξε και έτσι πλέον ονομάζεται Δημοκρατία της Βόρειας Μακε(ν)τόνιας» ή (σλαβομ. Република Северна Македонија, ή Ρεπούμπλικα Σεβέρνα Μακεντόνιγια , ενώ η μεταφορά της «λέξης» Македонија στα Αγγλικά , γίνεται ως «Macedonia» και τελικά { Μασεντόνια} , Βόρεια Μασεντόνια αφού , ούτε και τονισμός εκεί ορίζεται

Γνωστή επίσης είναι με το ίδιο σκεπτικό η αναφορά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο για το όνομα της ομάδας Νορθ Ηστ Μασεντόνια (Ερασ.)

Εφεξής η Βόρεια Μασεντόνια με πρωτεύουσα τα ΣΚΟΠΙΑ είναι ένα πλαστό Κράτος που για να αποκτήσει υπόσταση , κλέβει από την Ελλάδα Ιστορία και σύμβολα και όχι μόνο , και πείθει τους απλούς πολίτες του να πιστεύουν ότι είναι απόγονοι του Μέγα Αλέξανδρου .

Συνεχίζεται με στοιχεία ΣΟΚ για ανθέλληνες !!

Σημ: Μην εκπλαγείτε αν δείτε να επιβάλλεται «μούγκα» για τα ανωτέρω και προσπάθεια γελοιοποίησης της ενέργειάς μας αυτής . Θα ξέρετε από ποιους και γιατί .

Με εκτίμηση!!

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Τομέας Γεωπολιτικής Στρατηγικής )

https://katohika.gr/ellada/voreia-masentonia-ta-skopia-tha-minyetai-opoios-t-apokalei-voreia-makedonia-apo-omada-makedonon-nomikon-kai-apo-emas/?fbclid=IwAR2g_kPsxR7TOmrvhmW3Avy80MEh5E3PWm6z-Hx5thSHsTnYf7EzkEQAtPo

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου