Γνωρίζει κάτι το «γεράκι»; – Κίσινγκερ: «Η σύγκρουση ΗΠΑ & Κίνας θα είναι χειρότερη από τους παγκόσμιους πολέμους»






Σχόλιο απο The Secret Real Truth: Μα και βέβαια γνωρίζει αφού από πίσω είναι αυτός και η παρέα του... Τόσα πολλά άρθρα έχουμε ανεβάσει που το αποδεικνύουν. Τι να λέμε τώρα!

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χένρι Κίσινγκερ, προειδοποιεί ότι μια καταστροφική σύγκρουση μεταξύ Αμερικής και Κίνας που θα είναι «χειρότερη από τους παγκόσμιους πολέμους» είναι αναπόφευκτη, εκτός και αν οι δύο πλευρές ξεκαθαρίσουν τις διαφορές τους.


Ο Κίσινγκερ έκανε τα σχόλια σε μια εκδήλωση που φιλοξένησε η Εθνική Επιτροπή για τις Σχέσεις των ΗΠΑ με την Κίνα.
«Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε δύσκολη περίοδο. Είμαι βέβαιος ότι οι ηγέτες και στις δύο πλευρές θα συνειδητοποιήσουν ότι το μέλλον του κόσμου εξαρτάται από τις δύο πλευρές, να επεξεργάζονται λύσεις και να αντιμετωπίζουν τις αναπόφευκτες δυσκολίες «, δήλωσε ο Κίσινγκερ.


Μια μόνιμη σύγκρουση μεταξύ της Ουάσινγκτον και του Πεκίνου θα είναι χωρίς νικητή και θα οδηγήσει σε «καταστροφικό αποτέλεσμα», πρόσθεσε.
«Δεν είναι πλέον δυνατό να σκεφτεί κανείς ότι η μία πλευρά μπορεί να κυριαρχήσει στην άλλη … θα είναι χειρότερη από τους παγκόσμιους πολέμους που κατέστρεψαν τον ευρωπαϊκό πολιτισμό», είπε ο Κίσινγκερ.



Οι Η.Π.Α. και η Κίνα εμπλέκονται σε εμπορικό πόλεμο από τότε που ο Πρόεδρος Τραμπ άρχισε να επιβάλλει τιμολόγια σε χιλιάδες κινεζικά προϊόντα σε μια προσπάθεια να τερματιστούν οι αθέμιτες εμπορικές πρακτικές.

“我们应该把目前的状况看作是不可避免的过渡”,美国前国务卿 14日晚在美中关系全国委员会的纽约年度晚宴上谈到当前的 状况时说。95岁的基辛格鼓励双方领导人设法解决贸易与国家安全争端,他认为“世界的未来”取决于双方的合作。 https://bit.ly/2NPMUpj 

69 people are talking about this


ΠΗΓΗ
https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/11/blog-post_679.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια