Εάν δεν ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ η συμφωνία των Πρεσπών , θα οδηγήσει ΑΥΤΗ στον 3ο Παγκόσμιο , και Βαλκανικό Πόλεμο






Κρατήστε στο Αρχείο σας αυτήν μας την ανάλυση .

Τα συμφέροντα που όρισαν και επέβαλαν την υποταγή της Ελλάδος μέσω της συμφωνίας των Πρεσπών – άσχετα εάν είναι ή όχι σημαντική – συσπείρωσαν γύρω τους ΟΛΟΥΣ του υπόλοιπους , γεωπολιτικά και οικονομικά αντιπάλους τους .


Η για χρόνια
συσσωρευμένη ένταση στη Μέση Ανατολή φαίνεται να εκτονώνεται οριοθετώντας το «ενδιαφέρον » , ενώ η αστείρευτη ανταγωνιστικότητα των μεγάλων δυνάμεων , τροφοδοτεί πλέον νέο πεδίο εντάσεων στη γηραιά ήπειρο όπου βρίσκονται τα τελευταία ενεργειακά αποθέματα του Πλανήτη και όπου επισπεύδεται περισσότερο η λειψυδρία , το πιο σημαντικό πρόβλημα την επόμενη δεκαετία .

Μερικά παραδείγματα :

Η Ρωσία ενισχύει μετά από χρόνια και το Βαλκανικό της άξονα θέτοντας υπό την επιρροή της Σερβία και Βουλγαρία ενώ , με τον έλεγχο που ασκεί στην Τουρκία , θα μετατρέψει το μουσουλμανικό τόξο στα Βαλκάνια σε ¨ αεροπορικό της διάδρομο ¨


Η Γαλλία – που χρειάζεται τον Ελληνισμό για να εκτοπίσει τη Γερμανία – επιζητεί την Ευρωπαϊκή της Κυριαρχία και τη Γαλλο -ποίηση της Ευρώπης . Η έξοδο της Μεγάλης Βρετανίας από την ΕΕ ( για χάρη των ΗΠΑ ) επιβεβαιώνει την αποτυχία όλων όσων πρωτοστάτησαν στην Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση , εξέλιξη που εκμεταλλεύεται η Γαλλία και επιθυμούν διακαώς οι ΗΠΑ

Η Ρωσία ( κυρίαρχη πλέον στη Μ Ανατολή ) , κατάφερε να αδρανοποιήσει το ΝΑΤΟ και από μέλος της , να είναι στην ουσία συνεταίρος . Σκοπός της είναι να φτιάξει το δικό της ΝΑΤΟ , να Ρωσο-ποιήσει το υπό δημιουργία Κουρδικό Κράτος με την βοήθεια του Άσαντ στον οποίον έχει δανείσει δις , να «πατήσει » στις ζεστές θάλασσες κ.α

Ο μεγαλύτερος φόβος της Υπερδύναμης που λέγεται ΗΠΑ από την άλλη , είναι , να πάψει να είναι η μοναδική υπερδύναμη . Τούτον το φυσικό νόμο όποιος τον παραβεί , χάνεται . Οι πρώτοι που θα εγκαταλείψουν είναι οι μεγάλοι σύμμαχοι της Υπερδύναμης .


Εδώ ακριβώς θα γίνει το «μπαμ» . Πριν περιοριστεί υποχωρώντας η Υπερδύναμη , ρίχνει στη μάχη τα απόλυτα υποτακτικά της κρατίδια και κράτη για να κερδίσει χρόνο και για να ανασυνταχθεί
.Πόλεμος μέσω αντιπρόσωπων λέγεται . Μόλις εξαντληθεί αυτή η τακτική της που στηρίζεται σε αναλώσιμα Κράτη , θα εξαπολύσει αντεπίθεση ΑΠΟ ΕΚΕΙ που νομίζει ότι έχει τον έλεγχο .

Με τον τρόπο αυτό θα στοχοποιήσει την ευρύτερη αυτή περιοχή – κι όλους όσους ζουν μέσα σ αυτήν -και θα τη μετατρέψει σε πεδίο μάχης .

Που είναι αυτή ;

Στα σύνορα των πρώην ΣΚΟΙΩΝ και Κοσόβου υπάρχει η μεγαλύτερη παγκοσμίως αμερικανική βάση, που ονομάζεται Στρατόπεδο Μπόντστιλ «Camp Bondsteel» και απέχει μόλις 150 χλμ. από τα ελληνικά σύνορα. Αυτή και το Σινικός τείχος φαίνονται δια γυμνού οφθαλμού από την Σελήνη . Ταυτόχρονα, στήνεται ήδη νοτιο-ανατολικά της (αρκετά πιο κοντά στα ελληνικά σύνορα), δεύτερη μεγάλη βάση, σκοπός της οποίας είναι η επιτήρηση όλων των Βαλκανίων και των δυτικών συνόρων της Ρωσίας.

Παράλληλα η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε Αμερικανικό έδαφος με βάσεις των ΗΠΑ από τον Έβρο έως την Κρήτη

Πως λέγεται αυτό διακριτικά ;

Τροποποίηση του Παραρτήματος της Συμφωνίας Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας (MDCA – Mutual Defence Cooperation Agreement) Ελλάδος – ΗΠΑ, η οποία βαθαίνει την αμυντική μας συνεργασία με την Ουάσινγκτον και διευρύνει γεωγραφικά το αποτύπωμα της παρουσίας των αμερικανικών στρατευμάτων σε τέσσερις (από μία έως τώρα, τη Σούδα) περιοχές της χώρας, χωρίς ωστόσο να παίρνει η Ελλάδα ως αντάλλαγμα συγκεκριμένες πολιτικές εγγυήσεις και δεσμεύσεις στήριξής της από την Ουάσινγκτον σε σχέση με το Αιγαίο και τη Νοτιο-Ανατολική Μεσόγειο.

Η Συμφωνία των Πρεσπών συνεπώς , «μετέφερε τα βλέμματα» όλων των εμπλεκόμενων σε ένα ασίγαστο ανταγωνισμό , στην περιοχή μας .


Είναι ώρα να ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ από μια άλλη Συμφωνία που θα αποτρέπει τον εφιάλτη που έρχεται . Αυτή ίσως είναι και η μοναδική της χρησιμότητα .

Να θυμηθούμε εδώ τη δήλωση του γγ του ΝΑΤΟ Jens Stoltenberg που σε μια δραματική ανακοίνωση είπε , « η Ευρώπη οφείλει να προετοιμαστεί για μια Ρωσική εισβολή», σκορπώντας πανικό στην ΕΕ.

Μήπως ήδη ξεκίνησε ;

Με εκτίμηση !!

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ (I.S.C.S.C. Hellas )
Share on twitterShare on facebookhttps://katohika.gr/ellada/ean-den-antikatastathei-i-symfonia-ton-prespon-tha-odigisei-avti-ston-3o-pagkosmio-kai-valkaniko-polemo/?fbclid=IwAR0w-Nhv2EMrAZDcUQTdNejupT1Ynwov09vGZ5cPLouXtmBazLxq2YnmuME

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια