Οπαδοί και διοίκηση της St Pauli τελείωσαν τον Τούρκο ποδοσφαιριστή που υποστήριξε την τουρκική εισβολή στη Συρία




Ο Τούρκος ποδοσφαιριστής της St. Pauli, Τσενκ Σαχίν, δεν είχε αντιληφθεί ούτε σε ποιά ομάδα παίζει, ούτε ποιό έμβλημα φοράει στο στήθος του.




Οι οπαδοί και η διοίκηση της ομάδας,
γνωστοί για την αντιφασιστική και αντιπολεμική τους δράση, δεν θα μπορούσαν να αφήσουν να περάσει απαρατήρητη η φωτογραφία που ανέβασε ο Τούρκος ποδοσφαιριστής στο λογαριασμό του στο Instagram και η οποία απεικόνιζε τη τουρκική σημαία ενώ τη συμπλήρωνε με ένα μικρό κείμενο στο οποίο προσευχόταν για θετική έκβαση της τουρκικής εισβολής στη Συρία.

Η αντίδραση οπαδών και διοίκησης ήταν άμεση, με τους πρώτους στον εντός έδρας αγώνα με τη Βέρντερ να αναρτούν πανό που καλούσαν όλους τους οπαδούς της ομάδας να ταχθούν με το πλευρό των Κούρδων και όσον αφορά το Σαχίν να φύγει από την ομάδα τους.



Η διοίκηση από τη πλευρά της τόνισε πως οι ιδέες του Σαχίν δεν ταιριάζουν με την ομάδα και πως θα έπρεπε άμεσα να λυθεί το συμβόλαιο του. Μάλιστα στην ανακοίνωση τους κλείνουν αναφέροντας: «Ποτέ ξανά πόλεμος»!

https://www.athensfinest.com/opadoi-kai-dioikisi-ths-st-pauli-teleiwsan-ton-tourko-podosfairisti-pou-ypostirikse-thn-tourkiki-eisvolh-sthn-syria/?fbclid=IwAR0Uvzd-FZ3i-K0T64K-J_JG6d8hrVaH3CzxfU5B2jwbhko-6L-HBOEScQo

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια