Η φράση που προκάλεσε ΣΟΚ: «Όλοι θα έχουν εμφυτευμένο ένα τσιπάκι»- Θα το δεχτούν οι Έλληνες;




Το «απόλυτο» δίλημμα πλησιάζει...

Ρεπορτάζ: Νεκτάριος Αρχοντίου

Πριν μερικά χρόνια, το σενάριο εμφύτευσης τσίπ στους ανθρώπους για τους πιο πολλούς άνηκε στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας. Όποιος αναφερόταν σε αυτό, τον έλεγαν γραφικό και συνομωσιολόγο. Πλέον το ενδεχόμενο αυτό αποτελεί τις επικεφαλίδες των ειδήσεων σε ΜΜΕ και διαδίκτυο παγκόσμια.

Ολοένα και πληθαίνουν οι αναφορές στο μαζικό τσιπάρισμα των ανθρώπων
από καθηγητές πανεπιστημίων, επιστήμονες, ψυχολόγους, αστυνομικούς, ακόμη και δημοσιογράφους διαφόρων εκπομπών. Η συντριπτική πλειοψηφία συμφωνεί πως με αυτόν τον τρόπο, όλα θα γίνουν πολύ πιο εύκολα και κυρίως απόλυτα ασφαλή.

Έχουμε δει κατά καιρούς πολλά βίντεο μέσα από τα οποία προπαγανδίζονται οι ευκολίες που δίνει το τσίπ. Ωστόσο αυτό το οποίο χρησιμοποιούν οι παγκοσμιοποιητές για να πείσουν, το δυνατό τους «χαρτί», είναι η ασφάλεια και η υγεία. Ασφάλεια για εμάς και τα παιδιά μας, σε μια εποχή που όλα είναι αβέβαια, η εγκληματικότητα έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Απαγωγές, εξαφανίσεις παιδιών, όλα θα αποτελούν παρελθόν και ένα άσχημο όνειρο, για όποιον πάρει αυτό το «σωτήριο» τσιπ και το βάλει και στα παιδιά του, θα μας λένε.

Επανάσταση θα επέλθει και στο χώρο της υγείας, καθώς το τσιπ θα σκανάρει τον οργανισμό μας και σε περίπτωση που εντοπίσει κάποια άγνωστη δυσλειτουργία θα καλεί αμέσως τον προσωπικό μας ιατρό.

Τέτοιου είδους προπαγάνδα επιχειρεί να περάσει και το βίντεο που ακολουθεί παρακάτω. «Προοδευτικά» μυαλά παρουσιάζουν το τσιπάκι σαν λύση για πολλά παγκόσμια προβλήματα! Μάλιστα στο τέλος του βίντεο, η δημοσιογράφος φανερά απογοητευμένη που δεν έχουμε όλοι από ένα τσιπάκι λέει με χαρά «που θα πάει, μια μέρα όλοι θα έχουν ένα τσιπ εμφυτευμένο»!

Αν νομίζετε δε, πως αυτό αποτελεί μια μεμονωμένη άποψη, δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι έτσι. Πολλοί σε παγκόσμια κλίμακα είναι θετικοί σε ένα μαζικό τσιπάρισμα των ανθρώπων. Για το…«καλό» μας φυσικά!

Μερικές από τις προπαγανδιστικές ατάκες που ξεχώρισαν στο εν λόγω βίντεο είναι οι παρακάτω:

-«Το βάλαμε στα ζώα για να μπορούμε να τα σώζουμε σε περίπτωση κινδύνου, γιατί να μην το βάλουμε και σε παιδιά;»


-«Μπορεί να αποτρέψει μια τραγωδία, τότε οι περισσότεροι γονείς θα έλεγαν «μακάρι να το είχα κάνει) (σ.σ: την εμφύτευση στο παιδί τους)

-«Το τσιπάρισμα προκαλεί ελάχιστες έως καθόλου επιπτώσεις στον οργανισμό»

-«Μπορεί να σώσει ζωές, να επανενώσει οικογένειες, να βρει έναν χαμένο ασθενή με αλτσχάιμερ».

-«Αν κάνεις το καλύτερο για το παιδί σου, δεν κάνεις τίποτε κακό»

-«Τα barcodes» χρησιμοποιήθηκαν στο τέλος του 1960. Τότε ο κόσμος έλεγε πως είναι πολύ παρεμβατικά στη ζωή μας και πολύ αφύσικα και τώρα χρησιμοποιούνται τόσο πολύ που ούτε καν τους δίνουμε σημασία».

-«Κάποια στιγμή, κάποιος, θα το υλοποιήσει (σ.σ: το μαζικό τσιπάρισμα), και τότε όλοι θα έχουν από ένα εμφυτεύσιμο τσιπάκι».

Όπως όλα δείχνουν πλησιάζει ένα πολύ μεγάλο δίλημμα για τους ανθρώπους: Θα επιλέξουν να θυσιάσουν κάθε ελευθερία τους και ιδιωτικότητά τους, στο βωμό της…ασφάλειας και της τεχνολογικής προόδου που θα φέρει ο παγκόσμιος ηγέτης (Αντίχριστος) ;

Το εν λόγω σενάριο προωθείται μεταξύ των άλλων και στην Ελλάδα. Αφού δείτε το πρώτο βίντεο που δείχνει πως προπαγανδίζουν την εμφύτευση μικροτσιπ στις ΗΠΑ, στα υπόλοιπα μπορείτε να δείτε πως μεγάλοι τηλεοπτικοί σταθμοί της χώρας μας, θίγουν κατά καιρούς το «γραφικό» θέμα της εμφύτευσης τσίπ σε ανθρώπους.

Άραγε, θα το δεχτούν οι Έλληνες;

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια