7 Μύθοι για το Μεταναστευτικό από τον Αλέξανδρο Νίκλαν






Μεταναστευτικό.

Μυθος 1. Είναι κακόμοιροι πρόσφυγες που έφυγαν από τον πόλεμο.

Αλήθεια. Οι πρόσφυγες πολέμου πλέον δεν υφίστανται παρά μόνο στην περίπτωση της Συρίας. Και αυτό θα λήξει σύντομα καθώς ήδη στον ΟΗΕ έχει δημιουργηθεί συνταγματική επιτροπή προς διαμόρφωση του νέου κράτους της Συρίας. Όλοι οι υπόλοιποι είναι οικονομικοί μετανάστες που εισέρχονται ΠΑΡΑΝΟΜΑ (και οχι παράτυπα.. έλεος με την βλακεία αυτή) παραβιάζοντας εθνικούς και διεθνείς νόμους για προστασία συνόρων. Οι παράνομοι εισβολεις φυλακίζονται (Ελληνικό δίκαιο) και μόνο αν αποδειχτεί πώς χρήζουν δικαιώματος ασύλου, απελευθερώνονται.
Επίσης σημαντικό.. οι πρόσφυγες συνήθως ως ροή είναι άνθρωποι κάθε ηλικίας, φύλου και κατάστασης σωματικής.
Στις συγκεκριμένες ροές σύμφωνα με τα στοιχεία του UNHCR και της FRONTEX , ελάχιστα είναι τα παιδιά και οι γυναίκες. Όσον αφορά τις ηλικίες είναι μεταξύ 15-55. Μια εισβολή μάχιμων ανδρών λοιπόν (δείτε φωτό σε σχετικά αρθρα στο geopolitics)

Μύθος 2. Είναι πολλά παιδιά.
Αλήθεια. Από την στιγμή που καταστρέφουν κατά το δοκούν τα έγγραφα τους πριν έρθουν στην χώρα μας, μετά δηλώνουν οτι θέλουν. Οπότε συνήθως δίνουν ψεύτικο όνομα, πώς είναι από Συρία ή Ιράκ και φυσικά οτι είναι ανήλικοι παρά κάτι μήνες… π.χ. σήμερα θα έλεγαν πώς είναι γεννημένοι την 1.1. 2003. Αποτέλεσμα να έχεις πολλούς έφηβους , πραγματικής ηλικίας μεταξύ 20-30… με μούσια και ρυτίδες. Υπόψη πώς τα πραγματικά παιδιά γίνονται θηράματα για όλους αυτούς για διάφορους σκοπούς και πρέπει πραγματικά να προφυλαχθούν από όλο αυτό τον οχετό.

Μύθος3. Είναι κακόμοιροι φτωχοί άνθρωποι.
Αλήθεια. Πιο μπαρούφα από αυτό φυσικά δεν υπάρχει. Δίνούν από 2000 – 5000$ το άτομο για να φτάσουν από την χώρα τους σε εμάς. Αυτά τα ποσά είναι μικρές περιουσίες για τις χώρες τους. Ο μόνος λόγος που έρχονται εδώ είναι το τσάμπα χρήμα της ΕΕ (επιδόματα), ενώ οι άλλοι λόγοι είναι το δωρεάν σπίτι, υπόσχεση για εργασία και φυσικά ο παράδεισος της τηλεόρασης για μια Ευρώπη πολύ «φλώρικη» που θα υποκύψει στις ορέξεις της Σαρία και του Ισλάμ. Ειδικά οι γυναίκες.

Μύθος 4. Θα βοηθήσουν την οικονομία.
Αλήθεια. Από όσο έχω μιλήσει με ανθρώπους στην οικονομία, αυτό που λένε είναι πώς γενικότερα η ποιοτική και ποσοτική αύξηση των δεικτών της οικονομίας βασίζεται κυρίως στην νέα τεχνολογία που αυτοματοποιεί και επιταχύνει την παραγωγή ενώ βελτιώνει και την ποιότητα της. Πώς ακριβώς θα το ωθήσουν οι συγκεκριμένοι μετανάστες ΔΙΧΩΣ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ έτσι ώστε να βοηθηθεί η οικονομία;. Στον αιώνα της ρομποτικής εμείς θα ψάχνουμε εργατικά χέρια; Ακόμα και αν υπάρχουν εργασίες χειρωνακτικής μορφής εδώ , η έλλειψη θα οδηγήσει σε αύξηση μισθών για τους εργαζόμενους ενώ ταυτόχρονα θα ωθήσει και αρκετούς τομείς στο πρώτο κομμάτι (αυτοματισμό της παραγωγής).
Μπορεί να σου αρέσει κιόλας...

Κάλυψε το κεφάλι του με νέα μαλλιά μέσα σε ένα μήνα.ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΥΛΗ ΥΓΕΙΑΣ


Η μυστική μέθοδος κυπριακών πλούσιων - κερδίζεις έως και 5000 ευρώ κάθε μέρα!magicnews24


Έχασα τόσο πολύ βάρος που έγινα κοκαλιάρα! Πάρτε με προσοχή, 1 ποτήρι καίει 3kg. Χωρίς δίαιτα...Φτηνό σπρέι


82-χρονος ορθοπεδικός: «Επισκευάζει τα γόνατα σε 5 ημέρες»ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΥΛΗ ΥΓΕΙΑΣ



Μύθος 5. Θα ενσωματωθούν.
Αλήθεια. Οι εισερχόμενοι παράνομοι μετανάστες, έρχονται με μόνο σκεπτικό το να βγάλουν χρήματα και οχι να αλλάξουν τρόπο ζωής και να ενσωματωθούν αυτοί στην κοινωνία. Ίσα ίσα επειδή οι περισσότεροι είναι μουσουλμάνοι
, έχουν ως κουλτούρα το Ισλάμ που από μόνο του είναι στερεότυπο πολιτικής διαχείρισης (βλ. Ιράν, Σ. Αραβία κ.α. χώρες), που εφαρμόζεται έναντι κάθε Δυτικού κοσμικού προτύπου. Άνθρωποι που έμαθαν πώς αυτός είναι ο ορθός τρόπος ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΥΝ.

Μύθος 6. Δεν μπορεί να σταματηθεί η ροή τους.
Αλήθεια.. το αγαπημένο μου. Τόση ορθοπολιτική ανοησία που πραγματικά δημιουργεί ανθολόγιο. Μοντέλο Αυστραλίας. Μεταναστευτική πολιτική με αξιολόγηση μορίων και κάθε προσπάθεια να εισέλθουν διά θαλάσσης παράνομα στην χώρα, οδηγεί σε κράτηση σε ξερονήσι μέχρι να τους δεχτεί πίσω η χώρα καταγωγής τους, ή να φύγουν μόνοι τους. Τόσο απλά.. χωρίς δαιδαλώδεις διαδικασίες κτλ.. Οι αιτήσεις ασύλου γίνονται και εκεί και κρατώνται στο ίδιο νησί , σε κλειστό χώρο μακριά από τους άλλους ενώ ταυτόχρονα κρατούνται και βιομετρικά στοιχεία τους, έτσι ώστε αν ακυρωθεί η αίτηση και επιστρέψουν , δεν έχουν κανένα δικαίωμα επανάληψης αίτησης. Αυτό από μόνο του λειτουργεί αποτρεπτικά και τελειώνει. Οι Αυστραλοί ακολούθησαν και αυτοί το παράδειγμα του Ellis Island των ΗΠΑ. Διαβάστε ιστορία να δείτε τι γινόταν και εκεί.

Μύθος 7. Μας το επιβάλει η Ευρώπη.
Αλήθεια.. εδώ είναι το ζουμί. Η Ευρώπη ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΕΙ.. ίσα ίσα που ζητεί να περάσει πολιτική μετανάστευσης με σκληρά κριτήρια, αλλά προκειμένου να φτάσει εκεί δίνει ένα ΣΚΑΣΜΟ ΛΕΦΤΑ για να έχει ένα κράτος ανθρώπινες δομές που θα ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ τους παραπάνω εισβολείς και θα τους διαχειριστεί με ΑΣΦΑΛΗ ΤΡΟΠΟ μέχρι να διαπιστωθεί οτι δικαιούνται ασύλου. Όταν διαπιστωθεί τότε ακολουθείται η πεπατημένη. Όταν δεν δικαιούνται.. την άγουσα για επιστροφή/απέλαση. Ούτε η Ευρώπη τους θέλει να σουλατσάρουν ελεύθερα. Αυτό το λέει η αντίδραση όλων των χωρών της ΕΕ στα σύνορα τους. Όμως στην χώρα μας έχουμε κάποιους που βρήκαν την φάμπρικα που κόβει χρήμα και μαζί με αυτούς και τις ΜΚΟ που και αυτές βρήκαν πεδίο εκμετάλλευσης. Οπότε, ο κακός γίνεται η Ευρώπη γιατί πληρώνει για κάτι που δεν γίνεται επειδή καποιοι εδώ είναι ορθοπολιτικά αγγούρια ή λαμόγια σε ύψιστο βαθμό.

Αυτά εν συντομία.. με αιχμηρό τρόπο.


#Alexandros_Niklan

Σχόλιο Periergo.com : Συμφωνούμε σε όλα εκτός από το 7, διότι ο ΟΗΕ το επιβάλει, δείτε τι είναι η αντζέντα αντικατάστασης πληθυσμών του ΟΗΕ και θα καταλάβετε τι θα γίνει στο μέλλον.

http://www.periergo.com/42721/7-%ce%bc%cf%8d%ce%b8%ce%bf%ce%b9-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b1%ce%bb/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια