Τζόκοβιτς για Τσιτσιπά: «Έχει σίγουρα την δυναμική να γίνει το Νο1 στον κόσμο»


Μία εγκωμιαστική δήλωση επιφύλαξε ο Νόβακ Τζόκοβιτς για τον Στέφανο Τσιτσιπά μετά την ήττα του από τον Έλληνα πρωταθλητή






«Έχει σίγουρα την δυναμική να γίνει το Νο1 στον κόσμο», είπε o Νόβακ Τζόκοβιτς για τον Στέφανο Τσιτσιπά, αμέσως μετά την ήττα του από τον Έλληνα πρωταθλητή.



Ο Νόβακ Τζόκοβιτς γνώρισε την ήττα (3-6, 7-5, 6-3) από τον Στέφανο Τσιτσιπά στα προημιτελικά του Shanghai Masters, σε μία αναμέτρηση που είχε διάρκεια δύο ώρες και δύο λεπτά. Με αυτόν τον τρόπο ο Στέφανος Τσιτσιπάς εξασφάλισε την πρόκριση στα ημιτελικά του Shanghai Masters, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ρώσο Ντανιίλ Μεντβέντεφ.





«Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που πέτυχα μία μεγάλη νίκη όπως αυτή», ήταν τα πρώτα λόγια του Στέφανου Τσιτσιπά, μετά τον θρίαμβό επί του Νόβακ Τζόκοβιτς. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο Έλληνας πρωταθλητής στην καθιερωμένη υπογραφή στην κάμερα της αναμέτρησης, έγραψε με μαρκαδόρο «Καλοβελωνιές».



Υπενθυμίζεται, ότι ο Γιώργος Καλοβελώνης έλαβε μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Σεούλ (1988), ενώ ο υιός του, Μάρκος, συμμετείχε μαζί με τον Τσιτσιπά στο Davis Cup, που φιλοξενήθηκε πρόσφατα στις εγκαταστάσεις του Τατοΐου.







Συγχαρητήρια από Αυγενάκη



Συγχαρητήριο μήνυμα έστειλε ο υφυπουργός Αθλητισμού και Πολιτισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, μέσω twitter στον Στεφανο Τσιτσιπά.


Μπράβο Στέφανε! Νίκησε ο Τσιτσιπάς τον Τζόκοβιτς, πήρε ρεβάνς για την προ μηνών ήττα στη Μαδρίτη και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Shanghai Masters. Σταθερά στο κορυφαίο επίπεδο, προωθώντας την Ελλάδα παγκοσμίως, βοηθώντας το τένις να εξαπλωθεί ακόμα περισσότερο στη χώρα μας🎾

Προβολή εικόνας στο Twitter

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Lefteris Avgenakis




«Μπράβο Στέφανε! Νίκησε ο Τσιτσιπάς τον Τζόκοβιτς, πήρε ρεβάνς για την προ μηνών ήττα στη Μαδρίτη και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Shanghai Masters. Σταθερά στο κορυφαίο επίπεδο, προωθώντας την Ελλάδα παγκοσμίως, βοηθώντας το τένις να εξαπλωθεί ακόμα περισσότερο στη χώρα μας», έγραψε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Αυγενάκης.



Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια