ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ HOTSPOT ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΩΝ; Η ΝΔ ΕΙΝΑΙ!




Η Ευρώπη βλέπει την λαθρομετανάστευση σαν απειλεί και οι Τσιπρομητσοτάκηδες σαν ευκαιρία…
«Η συζήτηση για την μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων έχει ήδη ξεκινήσει ανεπίσημα», αποκάλυψε στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Βελλίδειο το μεσημέρι της Κυριακής στο πλαίσιο της 84ης ΔΕΘ, χωρίς όμως να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Δεν είναι όμως λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι κάτι τέτοιο μπορεί να το επιτύχει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, φτάνει να προσφέρει ορισμένα…
ανταλλάγματα. Ποια είναι αυτά;

Ο νέος κύκλος του κακώς αποκαλούμενου ως «προσφυγικού» (στην πραγματικότητα είναι ζήτημα λαθρομετανάστευσης) δημιουργεί πανικό σε όλη την Ευρώπη αλλά και… ευκαιρίες για τις ΜΚΟ και τους γαλάζιους εθνομηδενιστές. Έτσι πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που μιλούν για πιθανή μείωση των πλεονασμάτων με αντάλλαγμα την μετατροπή της Ελλάδος σε ένα απέραντο hotspot.

Πράγματι εάν ο Ερντογάν πραγματοποιήσει την απειλή του και εκδιώξει από την Τουρκία περισσότερους από 500.000 λαθρομετανάστες, όλοι αυτοί κάπου θα πρέπει να πάνε… Ποιος καλύτερος προορισμός από τα ορθάνοιχτα σύνορα των Τσιπρομητσοτάκηδων; Και εφόσον γεμίσουν οι δομές των νησιών μας με λαθρομετανάστες (κάτι που ήδη συμβαίνει) που θα προωθηθούν οι υπόλοιποι; Μα φυσικά στις πόλεις!

Για τον λόγο αυτό η κυβέρνηση προχωρά ήδη στην δημιουργία νέων «Κέντρων Φιλοξενίας» (κυρίως σε Μακεδονία και Πελοπόννησο), παρά τις σφοδρές αντιδράσεις των τοπικών κοινωνιών, αφού οι Γερμανοί όσο και οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες είναι απρόθυμοι να συμβάλουν
στην επίλυση του προβλήματος μέσω της αναλογικής κατανομής όσων λαθρομεταναστών βρίσκονται εγκλωβισμένοι στην Ελλάδα.

Στην συνάρτηση προσθέστε και το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή είναι εκτός βουλής, οπότε πιστεύουν ότι το πολιτικό κόστος δεν θα διοχετευτεί προς τα «άκρα». Λέτε να τα καταφέρουν; Πολύ αμφιβάλλουμε, καθώς η Χρυσή Αυγή μπορεί να έμεινε εκτός βουλής, όμως δεν έχει μείνει καθόλου εκτός… κοινωνίας και είναι η μοναδική πολιτική δύναμη που μπορεί να εκφράσει την αγωνία των Ελλήνων για να μην γίνουν ξένοι στην Πατρίδα τους.

Εσείς είστε έτοιμοι να γίνουμε ένα απέραντο hotspot με αντάλλαγμα τη μείωση των πλεονασμάτων; ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ!
ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
http://www.xrisiavgi.com/enimerosi/view/eiste-etoimoi-na-ginoume-ena-aperanto-hotspot-me-antallagma-th-meiwsh-twn-p

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

http://oi-asimvivastoi.blogspot.com/2019/09/hotspot.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια