ΟΙ «ΜΑΚΕΝΤΟΝΣΚΙ» ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΞΑΝΑ: ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ» ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ






Άνοιξε για τα καλά ο ασκός του Αιόλου με την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών και οι «Μακεντόνσκι» για πολλοστή φορά, ανέλαβαν δράση!


Το νέο… φρούτο είναι το φροντιστήριο «μακεδονικής γλώσσας» στην Αριδαία Πέλλας το οποίο θα λειτουργήσει τον Οκτώβριο η Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία με την επωνυμία «Μακεδονική Κίνηση Προώθησης της Μητρικής Γλώσσας «Κρστε Μισιρκοβ»».

Συγκεκριμένα, τα μαθήματα θα λαμβάνουν χώρα κάθε Δευτέρα έως τον Ιούνιο σε χώρο της ΑμΚΕ μέσω ιντερνετικής πλατφόρμας καθώς ο δάσκαλος θα διδάσκει από τη γειτονική χώρα.

H ΑμΚΕ φέρει το όνομα του «Κρστε Μισιρκοβ»
, του φιλολόγου που σύμφωνα με τους ιδρυτές της οργάνωσης «υπήρξε Μακεδόνας φιλόλογος, ένας από τους κωδικοποιητές της μακεδονικής γλώσσας, σλαβιστής, ιστορικός, εθνογράφος και δημοσιογράφος».

Πρόκειται για την δεύτερη ανάλογη οργάνωση η οποία ιδρύεται τα τελευταία χρόνια στην ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας σκοπός των οποίων είναι η προώθηση της «μακεδονικής ταυτότητας», της «μακεδονικής γλώσσας», του «μακεδονικού πολιτισμού». Στις αρχές του 2018, είχε ιδρυθεί στις Σέρρες ΜΚΟ με την επωνυμία «Αδελφότητα Ντόπιων Σερραίων “ΚΥΡΙΛΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΙΟΣ”».

Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη ΜΚΟ, οι γηγενείς Μακεδόνες στις Σέρρες, όπως και σε ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα, δεν είναι Έλληνες, αλλά … Σκοπιανοί ουσιαστικά, μέλη της υποτιθέμενης μειονότητας “μακεντόνετς” που “καταπιέζονται” από τις ελληνικές Αρχές.

Το φροντιστήριο θεωρητικά δεν μπορεί να απαγορευτεί από τις ελληνικές Αρχές, αφού η Αθήνα αναγνώρισε μέσω Πρεσπών «μακεδονική» γλώσσα με αστερίσκους.

Γιατί παρακαλώ να μην προκαλεί αβέρτα ο κάθε σκοπιαναράς, αφού βρέθηκαν προδότες που πούλησαν την Μακεδονία μας; Το ξεκίνησαν οι Τσιπροκαμμένοι και συνεχίζει η κυβέρνηση Μητσοτάκη…

Κ.Π.


ΠΗΓΗ



Το διαβάσαμε από το: ΟΙ «ΜΑΚΕΝΤΟΝΣΚΙ» ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΞΑΝΑ: ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ» ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/09/blog-post_769.html#ixzz5yeMKLcJe

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια