Τώρα εξηγείται: Γιαυτό έγινε η σύνοδος στον ΟΗΕ- Το νέο μήνυμα των παγκοσμιοποιητών






«Τελειώνει η διορία»…

του Νεκτάριου Αρχοντίου

Τους τελευταίους μήνες, είδαμε να προωθείται πολύ έντονα το «μεγάλο» πρόβλημα της Κλιματικής Αλλαγής, με αποκορύφωμα την πρόσφατη παγκόσμια «αυθόρμητη» διαμαρτυρία μαθητών για το κλίμα.

Ωστόσο όπως μπορεί (ίσως) να καταλάβει κανείς, τίποτε δεν γίνεται «αυθόρμητα» σε παγκόσμια κλίμακα. Υπήρξε ενορχήστρωση και φυσικά κάποιοι χρηματοδότησαν αυτή την πράσινη «εκστρατεία», η οποία μας λένε πως ξεκίνησε από την επίσης…«αυθόρμητη» ενέργεια της ακτιβίστριας Γκρέτας Τούνμπεργκ.

Αν και μόλις 16 ετών…η Γκρέτα, πραγματοποίησε μια πολύ συμβολική ομιλία στον ΟΗΕ, που έδωσε το «πράσινο φως»
για να ξεκινήσει η μεγάλη σύνοδος για το Κλίμα. Σε αυτή την ομιλία ειπώθηκαν ορισμένες φράσεις-κλειδιά, που δείχνουν, πως η εν λόγω ακτιβίστρια χρησιμοποιήθηκε σαν «φερέφωνο» των παγκοσμιοποιητών, ώστε να περάσει την προπαγάνδα που εκείνοι ήθελαν.


Δεν επέλεξαν κάποιον άνδρα ή κάποια γυναίκα για αυτόν τον ρόλο, αλλά αντίθετα ένα..κοριτσάκι το οποίο μάλιστα πάσχει και από το σύνδρομο Ασπέργκερ. Μέσω αυτού, «μίλησαν» οι παγκοσμιοποιητές, και «τράβηξαν» το αυτί των «ισχυρών» του πλανήτη, οι οποίοι ήταν μαζεμένοι στην σύνοδο, για το ότι η Ατζέντα 2030, δεν εφαρμόζεται όσο γρήγορα θα έπρεπε.
Παρόμοιο μήνυμα έστειλε και ακόμη ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της Νέας Τάξης, ο Πάπας Φραγκίσκος, λέγοντας, πως οι δεσμεύσεις που ανέλαβαν τα κράτη είναι ακόμη πολύ αόριστες και πολύ μακριά από τις επίτευξη των ΣΤΟΧΩΝ που έχουν τεθεί». Πρόσθεσε ωστόσο, πως «μολονότι η κατάσταση δεν είναι καλή (…) υπάρχει ακόμη χρόνος για να διασφαλίσουν οι ηγέτες μια καλύτερη ζωή για τις μελλοντικές γενιές».
«Η επείγουσα ανάγκη για το κλίμα είναι μια κούρσα που είμαστε σε πορεία να χάσουμε, αλλά μπορούμε να την κερδίσουμε», δήλωσε επίσης, ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες.

Όλοι μίλησαν επομένως για κάποιους ΣΤΟΧΟΥΣ που πρέπει να επιτευχθούν. Δυο μέρες μετά την συμβολική ομιλία της Γκρέτας, οι δούλοι της Νέας Τάξης έσπευσαν να στείλουν το νέο μήνυμα τους, που δεν είναι άλλο από το ότι η διορία (της εφαρμογής της Ατζέντα 2030) τελειώνει, αφού όταν μπούμε στο 2020, θα μένουνε μόνο 10 χρόνια ως το 2030,
έτος-ορόσημο, κατά το οποίο πρέπει να έχει εφαρμοστεί παγκόσμια η Ατζέντα 2030 σύμφωνα με τα σχέδια τους.

Τη δεκαετία που έρχεται, την ονομάζουν «δεκαετία της διανομής», κατά την οποία ευελπιστούν να εφαρμοστούν με γρήγορους ρυθμούς τα εφιαλτικά για τους ανθρώπους, μέτρα της «πράσινης» Ατζέντας.

Τα δυο βίντεο που δημοσιεύτηκαν σήμερα στο YouTube, από το κανάλι «The Global Goals»(=οι παγκόσμιοι στόχοι), αφενός μεν αντικατοπτρίζουν τις ανησυχίες των δούλων της Νέας Τάξης για το ότι η διορία πλησιάζει και ο χρόνος τους…τελειώνει, αφετέρου δε, προτρέπουν τους πάντες να…δράσουν πριν να είναι πολύ αργά…για τον πλανήτη.

Ωστόσο εδώ πρέπει να κάνουμε μια αλλαγή. Όταν μας λένε πως πρέπει να δράσουμε τώρα γιατί ο πλανήτης δεν έχει χρόνο, να θυμάστε πως η αλήθεια είναι ότι εκείνοι που εφαρμόζουν τα σχέδια της Νέας Τάξης ξεμένουν από χρόνο λόγω της διορίας του έτους 2030 και όχι ο πλανήτης.

Όπως βλέπετε η ύπαρξη της Ατζέντα 2030 και αυτών που θέλουν να την εφαρμόσουν, κάθε άλλο παρά «γραφικότητες» του Λιακόπουλου είναι.

Δείτε τα βίντεο:
el.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια