Εμείς είμαστε οι νόμιμοι κληρονόμοι της Ελλάδος και αυτήν την κληρονομιά θα την υπερασπιστούμε με κάθε μέσο που οι ιστορικές περιστάσεις θα επιβάλλουν!!!





Ενωμένοι, εμείς οι απλοί Έλληνες Μακεδόνες, κάτω από τη σκιά της ένδοξης Ιστορίας μας, ολοκληρώσαμε την ΠΡΩΤΗ Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας για το περίφημο "Ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων"
με αποδέκτη τη νέα κυβέρνηση, η οποία, επισήμως πλέον και ευθαρσώς, δήλωσε πως θα σεβαστεί την Προδοτική Ψευδοσυμφωνία των Πρεσπών, παρ' όλο που είναι εθνικά επιζήμια!!
Η Συγκέντρωση αυτή διοργανώθηκε από την Ένωσιν Ελλήνων Πολιτών για τη Μακεδονία...μία Ένωση που πραγματ
οποιήθηκε από ανώνυμους Έλληνες... δηλαδή, μη αναγνωρίσιμους και μη "επώνυμους"...διοργανώθηκε επομένως από το ανώνυμο πλήθος των Ελλήνων πατριωτών, χωρίς την υποστήριξη Ομοσπονδιών, πολιτικών κομμάτων και άλλων επαγγελματιών "εθνοσωτήρων"...και γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο υπήρξε πολύ επιτυχής!!
Ο αγώνας θα συνεχιστεί, γιατί πολύ απλά εμείς δεν θα σεβαστούμε μία προδοτική και εθνικά ολέθρια ψευδοσυμφωνία όσο κι αν αυτή προωθείται από τα Μεγάλα Αφεντικά του ανθελληνισμού και της Νέας Τάξεως Πραγμάτων...τα παιδιά μας δεν είμαστε διατεθειμένοι να τα παραδώσουμε στις ορέξεις τους, ούτε την πατρίδα μας έρμαιο στις εθνοδιαλυτικές επιδιώξεις τους!!!
Καλούμε τον ελληνικό λαό να συστρατευθεί μαζί μας, να μετέχει στις ανοικτές, προς όλους τους Έλληνες πατριώτες, συνελεύσεις μας, ώστε ο καθείς εξ ημών να αναλάβει την σωτηρία της Πατρίδος ως προσωπική του υπόθεση...!!!
Τη Μακεδονία δεν θα την προδώσουμε, όπως την πρόδωσαν ΣΥΡΙΖΑ & ΝΔ, αμφότερες θεραπαινίδες της νεοταξικής λαίλαπας!!!
Εμείς είμαστε οι νόμιμοι κληρονόμοι της Ελλάδος και αυτήν την κληρονομιά θα την υπερασπιστούμε με κάθε μέσο που οι ιστορικές περιστάσεις θα επιβάλλουν!!!


Andreas Gkan



Το διαβάσαμε από το: Εμείς είμαστε οι νόμιμοι κληρονόμοι της Ελλάδος και αυτήν την κληρονομιά θα την υπερασπιστούμε με κάθε μέσο που οι ιστορικές περιστάσεις θα επιβάλλουν!!! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/09/blog-post_795.html#ixzz5zJPpqlV0

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια