ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟΝ ΑΣΚΟ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ Η κ. ΚΕΡΑΜΕΩΣ: «ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ»! ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΑΘΕΟΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΜΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ή ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 3 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!






ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ;;


Η Υπουργός Παιδείας κ. Κεραμέως,
με την κατάργηση της αναγραφής του θρησκεύματος και της ιθαγένειας στα απολυτήρια και τα αποδεικτικά σπουδών των μαθητών-μαθητριών, ανοίγει τον ασκό του Αιόλου. Και αυτό διότι η δήλωσή της, η δήλωση του Υπουργέιου είναι σαφής: "Καταπολεμούμε κάθε είδους διάκριση, σεβόμενοι τις θρησκευτικές πεποιθήσεις". Άρα, η αναγραφή του θρησκεύματος και της ιθαγένειας αποτελεί στοιχείο διάκρισης-ρατσισμού. Οπότε θα έρθουν οι άθεοι ή οι κουσουλμάνοι να απαιτήσουν την κατάργηση της προσευχής από τα σχολεία, την κατάργηση του εκκλησιασμού, καθώς και την κατάργηση του άρθρου 3 του Συντάγματος το οποίον επικαλείται την Αγία και Ομούσιο Τριάδα!

indobserver



Το διαβάσαμε από το: ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟΝ ΑΣΚΟ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ Η κ. ΚΕΡΑΜΕΩΣ: «ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ»! ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΑΘΕΟΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΜΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ή ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 3 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/09/3_19.html#ixzz5zyF1E000

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια