ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ (WPFG 2019) -Χρυσός ο αθλητής τζούντο Υ/Α' Γεώργιος Πετράκης - Θριάμβευσε η αποστολή της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος





Η αποστολή για την αντιπροσωπευτική ομάδα Τζούντο
της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος στους παγκόσμιους αγώνες Αστυνομικών και Πυροσβεστών, ολοκληρώθηκε με πλήρη επιτυχία καθώς όλοι οι συμμετέχοντες κατέκτησαν μετάλλιο μετά από μεγάλη προσπάθεια .


Συγκεκριμένα ο προπονητής της ομάδας Τζούντο της Ελληνικής Αστυνομίας, Υ/Α' Πετράκης Γιώργος κατέκτησε το Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία 100+ και ανύψωσε την Ελληνική σημαία στον υψηλότερο ιστό κάνοντας άπαντες υπερήφανους.

Ο Α/Α' Ζήσης Βασίλειος στην κατηγορία των -81 κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο καθώς ηττήθηκε στον ημιτελικό από το Χρυσό Ρώσο νικητή.

Στο βάθρο ανέβηκε και ο Αρχ/κας Πασχαλίδης Παναγιώτης, ο οποίος μετά από τέσσερις αμφίρροπες μάχες χάρισε ένα ακόμα μετάλλιο στην Ελληνική αποστολή.

Ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Α/Α' Τζατζάκης Γεώργιος και το Δ.Σ. θα ήθελαν να συγχαρούν τους παραπάνω αθλητές, την Αρχηγό αποστολής Α/Α' Καρπαθάκη Μαρία καθώς και τον Αστ/κα Ζακεστίδη Κων/νο για την άρτια προετοιμασία της αποστολής και την επίτευξη των στόχων.

Καλή επιτυχία στους υπόλοιπους αστυνομικούς συμμετέχοντες τις επόμενες ημέρες.

Είμαστε έτοιμοι για ακόμα περισσότερα μετάλλια και διακρίσεις.


policenet.gr



Το διαβάσαμε από το: ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ (WPFG 2019) -Χρυσός ο αθλητής τζούντο Υ/Α' Γεώργιος Πετράκης - Θριάμβευσε η αποστολή της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/08/wpfg-2019.html#ixzz5wSY0DKX7

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια