Αυτά Να Τα Βλέπουν Οι Έλληνες Που Φοβούνται Τους Τούρκους! Η Απόλυτη Ξεφτίλα Ταπείνωση Του Τουρκικού Στρατού Στην Συρία! Παραδίδουν Όπλα Και Εξοπλισμό Και Γυρνάνε Πίσω Στην Τουρκία Με Λεωφορεία!






Την απόλυτη ξεφτίλα βιώνει ο Τουρκικός Στρατός στην Συρία, όπου και ταπεινώθηκε από τον διαλυμένο (μετά από χρόνια εμφύλιο πόλεμο)
και απαρχαιωμένο Συριακό Στρατό! Και όλα αυτά, πρέπει να τα βλέπουν διαχρονικά όλες η Ελληνικές Κυβερνήσεις, που έχουν φτιάξει ένα φοβικό σύνδρομο έναντι της Τουρκίας!

Αναλυτικά: Ο Τουρκικός Στρατός περιτριγυρισμένος από τις δυνάμεις της Συρίας,
πήρε προθεσμία να εγκαταλείψει την περιοχή του Morek, και να περάσει στο κεντρικό ή βόρειο τμήμα της επαρχίας Idlib, αλλά χωρίς όπλα και εξοπλισμό!

"Είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε λεωφορεία στον Τουρκικό Στρατό για εκκένωση προς βορρά, αλλά δεν μπορούμε να επιτρέψουμε τον Στρατιωτικό εξοπλισμό και τα όπλα να μετακινηθούν από αυτήν περιοχή, δήλωσε Ανώτατος Αξιωματικός του Συριακού Στρατού!


Άρθρο Σπύρος Πρίφτης email: spyros.priftis76@yahoo.gr

priftisnews



Το διαβάσαμε από το: Αυτά Να Τα Βλέπουν Οι Έλληνες Που Φοβούνται Τους Τούρκους! Η Απόλυτη Ξεφτίλα Ταπείνωση Του Τουρκικού Στρατού Στην Συρία! Παραδίδουν Όπλα Και Εξοπλισμό Και Γυρνάνε Πίσω Στην Τουρκία Με Λεωφορεία!http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/08/blog-post_973.html#ixzz5xQvkOhoG

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια