Οι δορυφόροι του Άρη, ο Φόβος και ο Δείμος, είναι άραγε τεχνητοί;






Ο καταξιωμένος Σοβιετικός αστρονόμος και αστροφυσικός Iosif Shklovsky υποστήριζε ότι οι δορυφόροι του πλανήτη Άρη δεν ήταν φυσικοί, αλλά τεχνητοί!


Iosif Shklovsky (01/07/1916 - 03/03/1985)

Αντιθέτως, όμως, ο συμπατριώτης του Gavriil Adrianovich Tikhov, εξίσου επιφανής αστρονόμος, αστροβιολόγος και πρωτοπόρος της αστροβοτανικής, δε συμμεριζόταν αυτή την άποψη.

Σύμφωνα με τον Tikhov, λοιπόν, ο Φόβος και ο Δείμος, οι δύο δορυφόροι του Κόκκινου Πλανήτη, είναι κομμάτια ενός πλανήτη, ο οποίος εξερράγη πριν από πολλές χιλιάδες χρόνια.


Αυτά τα δύο τεράστια κομμάτια, κατά τους ισχυρισμούς του Tikhov, αιχμαλωτίστηκαν από το ελκτικό πεδίο του Άρη και άρχισαν να στρέφονται γύρω του. Άλλα μικρότερα τμήματα του ίδιου πλανήτη σχηματίζουν την αστεροειδή αλυσίδα που περιβάλλεται μεταξύ του Άρη και του Δία. Μάλιστα, δυο δορυφόροι του Δία είναι επίσης δυνατόν να προέρχονται από τον ίδιο κατεστραμμένο πλανήτη.

Εν τούτοις, η άποψη του Ακαδημαϊκού Tikhov αδυνατούσε να ερμηνεύσει και να αποκωδικοποιήσει το μεγάλο μυστήριο του Φόβου και του Δείμου: Γιατί άραγε η ταχύτητα περιστροφής των δύο δορυφόρων του Άρη ελαττώνεται με έναν ρυθμό, που μόνο η απίστευτη, κατά πολλούς, υπόθεση του Shklovsky μπορεί να εξηγήσει;


Gavriil Adrianovich Tikhov (01/05/1875 - 25/01/1960)

Μήπως, πράγματι, οι δύο δορυφόροι του Άρη, ο Φόβος και ο Δείμος, είναι τεχνητώς κατασκευασμένοι; Κι αν ναι, από ποιους;

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΕΜΠΡΟΣ», στις 17/10/1959…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΕΜΠΡΟΣ", στις 17/10/1959


strangepress.gr



Το διαβάσαμε από το: Οι δορυφόροι του Άρη, ο Φόβος και ο Δείμος, είναι άραγε τεχνητοί; http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/08/blog-post_569.html#ixzz5xKX019QV

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια