Στον επόμενο τόνο ο Χατζηδάκης θα μας πει ότι η ΔΕΗ δεν έχει να πληρώσει το ρεύμα



Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης κάνει πραγματικά φιλότιμες προσπάθειες να...σώσει τη ΔΕΗ. Μετά τα "όρια της χρεοκοπίας", το "ούτε τρελός δεν την αγοράζει", το "τη βγάζει, δεν τη βγάζει" ήρθε η ώρα του "αν καταρρεύσει η ΔΕΗ θα καταρρεύσει και η χώρα" στέλνοντας έτσι και ένα μήνυμα σε όλες τις γειτονικές χωρές, πολλές εκ των οποίων φημίζονται για την αγάπη τους στην Ελλάδα, να προστρέξουν.


Του Στρατή Μαζίδη


Το παράδοξο είναι ότι σε μια από τις πολλές συνεντεύξεις που δίνει ο υπουργός, αντί να ράψει το στόμα του,
αναφέρει ότι μέσα σε λίγες ημέρες από την κυβερνητική αλλαγή, η μετοχή της ΔΕΗ έχει σημειώσει άνοδο. Και πώς τη βοηθάει; Με δηλώσεις όπως οι παραπάνω.


Φαντάζομαι ότι με το ρυθμό πολυβόλου που συνεντευξιάζεται ο κ. Χατζηδάκης θα μας πει σύντομα ότι η ΔΕΗ δεν έχει να πληρώσει ούτε το ρεύμα της.


Προσωπικά θα πρότεινα στον υπουργό να μιλά λιγότερο ή ακόμη καλύτερα, καθόλου και να εργάζεται πιο πολύ. Αν έγιναν αδικίες σε βάρος της ΔΕΗ, να διορθωθούν πάραυτα και να αποδοθούν ευθύνες.


Επιτέλους πρέπει κάποιος να του τραβήξει αυτί. Τα είπε μία, φτάνει. Το να επαναλαμβάνεται τραγικότερος κάθε ημέρα, αρχίζει πλέον να μας βάζει σε σκέψεις και προβληματισμούς.


ΥΓ: Επίσης πρέπει κάποια στιγμή οι λογαριασμοί να...χάσουν βάρος. Πληρώνουμε ένα σωρό χρεώσεις άσχετες με το ρεύμα. ΕΡΤ, ΥΚΩ και ΕΤΜΕΑΡ. Η ΕΡΤ ας τα βγάλει πέρα με τις διαφημίσεις της κι ούτε χρειάζεται να έχει κάμποσα ραδιόφωνα και κανάλια. Κι όσο για τις υπόλοιπες χρεώσεις, τις πληρώσαμε αρκετά. Φτάνει!
http://www.freepen.gr/2019/08/blog-post_241.html?fbclid=IwAR3X_IdiA27k4KpeuU0uYpWw6jI5pGOUUGgj7YSpcab558FWVNISpJ__vNI

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια