«Σεσημασμένος Λαθρομετανάστης» με απεργίες πείνας και οργανωτής των Αλληλέγγυων ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙ μαζί με τα Εξάρχεια τον Αστυνομικό που ΑΜΥΝΘΗΚΕ στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»


Πρωταγωνιστής στο επεισόδιο στο Ελ Βενιζέλος είναι ένας "σεσημασμένος λαθρομετανάστης"
που συμμετείχε σε εξεγέρσεις και άλλου είδους αναστατώσεις στην Μόρια της Λέσβου απ' όπου και απελάθηκε. Το γεγονός ότι έχει πάρει μαθήματα από τους αλληλέγγυους δεν θα πρέπει να περάσει απαρατήρητο αφού είναι μανούλες στις προβοκάτσιες και την παρουσίαση των γεγονότων με τον τρόπο που αυτοί θέλουν.





Αυτός ήταν μάλιστα που ξεκίνησε στα κοινωνικά δίκτυα την διαπόμπευση του Αστυνομικού, την ίδια ώρα που οι αυτόπτες μάρτυρες και τα άλλα αστυνομικά όργανα που βρέθηκαν στο σημείο, αναφέρουν ότι ήταν πρώτος ο αστυνομικός που δέχτηκε βία και αναγκάστηκε να αντιδράσει.

Δείτε την ανάρτηση του...





Δείτε τώρα τον πρωταγωνιστή της διαπόμπευσης του Αστυνομικού, σε βίντεο του κατά την απέλαση του από την Λέσβο. Εκεί είχε κάνει "απεργία πείνας" σχεδόν ένα μήνα, αλλά δυστυχώς δεν υπήρχαν "ανεξάρτητοι παρατηρητές" να τον παρακολουθούν" κι έτσι άνετα θα μπορούσε να χλαπακιάσει τον αγλέουρα στα μουλωχτά. Το βίντεο πάντως είναι έξι μήνες μετά την "απεργία πείνας" τον Ιανουάριο του 2018...


https://www.stoxos.gr/2019/07/blog-post_3699.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια