22 ΔΙΑΣΗΜΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΞΑΛΕΙΦΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ







Τις τελευταίες δεκαετίες, υπήρξαν αξιόλογα άτομα που πέθαναν κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες. Αυτοί οι άνθρωποι είχαν μια αγαπημένη ακολουθία και θα θυμούνται /μεινουν στην μνήμη ως σπουδαίοι άνθρωποι.
Ωστόσο, τα αποσπάσματά τους παραμένουν σε μεγάλο βαθμό ένα μυστήριο. Ναι, σε ορισμένες περιπτώσεις ο δράστης συλλήφθηκε, αλλά γιατί το έκαναν είναι μια άλλη ιστορία. Με την πάροδο του χρόνου επιβεβαιώθηκε η θεωρία ότι οι Ιλλουμινάτι, μια παγκόσμια μεγάλη οργάνωση δύναμης, έχουν σκοτώσει αυτά τα άτομα.
Εδώ είναι μερικά ανεξήγητα περάσματα των τελευταίων δεκαετιών που συνδέονται με τους Illuminati.
Μάικλ Τζάκσον
Ο αστέρας Pop Michael Jackson
πέθανε στις 25 Ιουνίου 2009 λίγες μόλις ημέρες πριν από τις συναυλίες του και ενώ προετοιμαζόταν γι ‘αυτό. Λέγεται ότι ο Τζάκσον ήταν μέλος των Illuminati και στη συνέχεια άρχισε να τους αντιτάσσεται. Πριν από τον πρόωρο θάνατό του, ο Τζάκσον είπε ότι υποτίθεται ότι οι δυνάμεις ελέγχουν τα πάντα στη μουσική βιομηχανία. Ο Τζάκσον πίστευε ότι υπήρχε μια συνωμοσία εναντίον του για να τον εντοπίσει ως παιδεραστή και φρικιό. Η αδερφή του Μάικλ, La Toya, δήλωσε ότι ο Michael ήταν ανοιχτός για το πώς «θα» τον σκότωναν.
2. Τζον Λέννον
Ο Τζον Λέννον λέγεται ότι έχει «απειλήσει» πολλά ισχυρά πρόσωπα. Το INS προσπάθησε να τον απελάσει, ενώ το FBI είχε το μέλος των Μπιτλς υπό την επίβλεψη του. Ο Λέννον μιλούσα συχνά για πολλά δεινά, που υπήρχαν στον κλάδο αυτόν, και υποθέτουν ότι ο δράστης του, ο Mark David Chapman, βρισκόταν υπό τον έλεγχο των Ιλλουμινάτι όταν τον σκότωσε το 1980.
3. πρόεδρος Τζον Φ. Κέννεντι
Ο Πρόεδρος Τζον Φ. Κέννντι λέγεται ότι συμμετείχε στους Illuminati, και όταν άρχισε να τους αντιτάσσεται, η μυστική κοινωνία έστησε τη δολοφονία του προέδρου. Ο Κένεντι πυροβολήθηκε στη λιμουζίνα του στις 22 Νοεμβρίου του 1963 με τη σύζυγό του Τζάκι Κέννεντι σε λιμουζίνα. Η δολοφονία του Κένεντι ήταν μία από τις μεγαλύτερες θεωρίες συνωμοσίας.
4. Μάρτιν Λούθερ Κινγκ Τζ.
Οι Illuminati λέγεται ότι εβλεπαν τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ Τζ. ως σοβαρή απειλή, επειδή ήταν επιρροή άνθρωπος. Όταν ξεκίνησε να μιλάει ενάντια στον πόλεμο του Βιετνάμ, το οποίο είχε μεγάλο χρηματικό όφελος για πολλές εταιρείες, λέγεται ότι οι Illuminati σχεδίαζαν ένα σενάριο για να εξαλείψουν τον βασιλιά. Ο βασιλιάς δολοφονήθηκε στις 4 Απριλίου 1968.
5. Αβραάμ Λίνκολν
Ο Αβραάμ Λίνκολν πίστευε ότι μεγάλες εταιρείες και εταιρείες μαζί με τη Νότια Συνομοσπονδία αποτελούν απειλή γι ‘αυτόν. Λέγεται ότι οι Ιλλουμινάτι είχαν σχεδιάσει τη δολοφονία του Λίνκολν για να διασφαλίσουν ότι δεν μίλησε εναντίον της μυστικής κοινωνίας. Ο Λίνκολν είπε ότι οι εξουσίες χρήματος εκμεταλλεύονταν το έθνος σε καιρό ειρήνης και συνωμοτούσαν εναντίον του κατά τη διάρκεια των δεινών. Οι τραπεζικές δυνάμεις είναι πιο δεσποτικές απ ‘ό, τι μια μοναρχία και πιο εγωιστικές από τη γραφειοκρατία. Ο Λίνκολν δολοφονήθηκε στις 15 Απριλίου 1865.
6. Κερτ Κομπέιν
Ο μουσικός Kurt Cobain
πέθανε στις 5 Απριλίου του 1994 σε μια πληγή πυροβολισμού στο νοσοκομείο, την οποία φέρεται να έκανε ο ίδιος. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι αμφισβήτησαν τις συνθήκες του θανάτου του. Λέγεται ότι οι Ιλλουμινάτες ήθελαν να χρησιμοποιήσουν τον Cobain ως εργαλείο ελέγχου του νου, αλλά όταν ο Kurt δίστασε, αποτελούσε απειλή για τη μυστική κοινωνία.
7.Τζιμ Μόρισον
Ο Jim Morrison είχε έναν ενθουσιασμό για το απόκρυφο και πολλοί άνθρωποι δήλωσαν ότι ήταν μέλος της μυστικής κοινωνίας Illuminati. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι ο Μόρισον είναι ακόμα ζωντανός, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι απομακρύνθηκε από την κοινωνία, άλλοι είπαν ότι οι Ιλλουμιναίοι βοήθησαν τον Morrison να πλαστογραφήσει το θάνατό του. Ο Morrison πέθανε στις 3 Ιουλίου 1971 από υποτιθέμενη καρδιακή προσβολή. Ωστόσο, τα μέσα ενημέρωσης δεν ενημερώθηκαν για το θάνατό του μέχρι τρεις ημέρες αργότερα. Πολλοί άνθρωποι ισχυρίζονται ότι είδαν τον Μόρισον από το θάνατό του.
8. Τζον Φ. Κέννεντι Τζ.
Υπάρχουν φήμες ότι ο John F. Kennedy ο νεώτερος καθώς και ο πατέρας του πριν από αυτόν είχαν εξαλειφθεί από τους Illuminati. Είχε πει ότι είχε πληροφορίες που θα αποδεικνύουν ότι ο George HW Bush είχε εμπλακεί στη δολοφονία του πατέρα του μαζί με τη CIA και ότι θα αποκαλύψει τις πληροφορίες αυτές λίγο πριν από το θάνατό του. Πέθανε όταν συνετρίβη το αεροπλάνο του στις 16 Ιουλίου 1999.
9. Άννα Νικόλ Σμιθ
Υπάρχουν πολλοί που πιστεύουν ότι η Άννα Νικόλ Σμιθ έγινε θύμα του ελέγχου του μυαλού των Ιλλουμινατών. Μερικοί άνθρωποι δήλωσαν ότι το βίντεο Smith Smith φάνηκε να έχει ναρκωτικά, πράγματι έδειξε μάχη με τις τεχνικές ελέγχου του νου Illuminati. Οι Illuminati λέγεται ότι βρίσκονται πίσω από την τυχαία υπερδοσολογία της. Η Smith το πέρασε το 2007.
10.Μέριλιν Μονρόε
Η Marilyn Monroe είχε μυστικές σχέσεις με μερικούς από τους πιο ισχυρούς άνδρες του κόσμου και λέγεται ότι ο Monroe αυτοκτόνησε στις 4 Αυγούστου του 1962. Ωστόσο, πολλοί πιστεύουν ότι δεν αυτοκτόνησε, αλλά δηλητηριάστηκε από ένα μέλος των Illuminati.
11. Γουίτνει Χιούστον
Πολλοί άνθρωποι έχουν πει ότι η τραγουδίστρια Whitney Houston πέθανε ως θυσία αίματος για τους Illuminati. Λίγο πριν το θάνατό της, υποστήριξε ότι τα μέλη των Ιλλουμινατών την είχαν ακολουθήσει και ότι θα την σκότωναν. Λέγεται στο Χιούστον στις 11 Φεβρουαρίου 2012, μετά την κατανάλωση ναρκωτικών, βρέθηκε νεκρός στο μπάνιο ενός δωματίου του ξενοδοχείου. Ο αστέρας Pop Whitney Houston πέθανε με την όψη προς τα κάτω και με πολύ ζεστό νερό στην μπανιέρα.

12. Ρόμπερτ Φ. Κέννεντ
Ο Robert F. Kennedy θεωρήθηκε από τους Illuminati ως απειλή για τα σχέδια των Illuminati για τον πόλεμο του Βιετνάμ. Καταργήθηκε από έναν μόνο σκοπευτή στις 6 Ιουνίου 1968 και πολλοί δήλωσαν ότι ο θάνατός του είναι μυστική κοινωνία.
13. Tupac Shakur
Ο ράπερ Tupac Shakur λέγεται ότι έχει πουλήσει την ψυχή του στους Illuminati για να επιτύχει ως μουσικός καλλιτέχνης. Μόλις ήταν εκεί που ήθελε να είναι, μίλησε για όλα όσα ήθελε, και σε ορισμένες περιπτώσεις αυτό δεν ταιριάζει με το όραμα των Illuminati. Μερικοί άνθρωποι δήλωσαν ότι ο θάνατος του Tupac ήταν θύμα, μαζί με έναν τρόπο να τον σιωπήσουν. Ο Tupac εξαλείφθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου 1996 σε μια ανταλλαγή πυροβολισμών.
14. Γκρέις Κέλλυ
Πολλοί δήλωσαν ότι ο γάμος της Grace Kelly με τον Πρίγκιπα Rainier III του Μονακό οργανώθηκε από τους Illuminati.
Μόλις δεν χρειάστηκε πλέον, εξαλείφθηκε ως θύμα της μυστικής κοινωνίας. Στις 14 Σεπτεμβρίου 1982, η Kelly πέθανε σε τροχαίο ατύχημα.
15. Malcolm X
Ένας άλλος ισχυρός και σημαντικός άνθρωπος ήταν ο Malcolm X. Θεωρήθηκε απειλή για την κοινωνία όταν μίλησε για την προώθηση μιας εξέγερσης ενάντια σε μια δομή εξουσίας που λέγεται ότι χρησιμοποιεί ακραία μέτρα. Ο Malcolm X εξαλείφθηκε στις 21 Φεβρουαρίου 1965.
16. Frank Zappa
Ο Frank Zappa ήταν ένας αυτοσυντηρημένος άνθρωπος, αυτός που διενήργησε μόνα τους μουσικές σπουδές, ίδρυσε το δικό του στούντιο και ακολούθησε τα δικά του κριτήρια. Ο Frank Zappa ήταν γνωστός για να μιλά τακτικά για τις εξουσίες. Μίλησε για το πώς χρησιμοποίησαν τον έλεγχο σκέψης σε όλους τους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των πολιτικών, των ειδήσεων και της ταινίας. Σε μια συναυλία στο Λονδίνο το 1971 στο Θέατρο Ουράνιο Τόξο, δέχτηκε επίθεση από έναν μανιακό. Αυτή ήταν η πρώτη προσπάθεια να πάρει τη ζωή του Frank Zappa. Μερικοί δήλωσαν ότι είχε δεχτεί ένεση με καρκίνο, όπου πέθανε στις 4 Δεκεμβρίου 1993.
17. Έμι Γουάινχαους
Η τραγουδίστρια Amy Winehouse θυσιάζεται όταν της ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια της τελευταίας της συνέντευξης, αν οι μουσικές εταιρείες ήθελαν να την ελέγξουν και είπε ότι κάποιος είχε προσπαθήσει να την φέρει σε σχήμα τριγώνου. Φυσικά, η πυραμίδα είναι ένα από τα γνωστά σύμβολα Illuminati. Ο Winehouse είπε αντίο στις 23 Ιουλίου 2011 με υπερβολική δόση ναρκωτικών και ποτών.
18. Μπομπ Μάρλεϊ
Ο τραγουδιστής Bob Marley ήταν ένας μεγάλης επιρροής άνθρωπος και πάντα ενθάρρυνε την αγάπη και την ευτυχία μέσα από τη μουσική του. Αυτά ήταν πράγματα που στρέφονταν εναντίον των Illuminati, και μερικοί άνθρωποι δήλωσαν ότι οι Illuminati τον εξάλειψαν με την έγχυση του με καρκίνο. Ο Marley πέθανε στις 11 Μαΐου 1981.
19. Πριγκίπισσα Νταϊάνα
Λέγεται ότι η Νταϊάνα, η πριγκίπισσα της Ουαλίας, είχε μπει ως στόχος από τους Illuminati όταν έσπασε ο γάμος της με τον Prince Charles. Δεδομένου ότι ήταν ενοχλητικό για την βασιλική οικογένεια, η πριγκίπισσα Νταϊάνα εξαλείφθηκε στις 31 Αυγούστου 1997 στο Παρίσι σε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα.
20. Μπρους Λι
Ο Μπρους Λι δήλωσε συχνά ότι ήταν φυλασσόμενος από έναν δαίμονα, και ειπώθηκε ότι ο θάνατός του ήταν θύμα Illuminati. Πέθανε στις 20 Ιουλίου 1973, αφού υπέστη μια ύποπτη αλλεργική αντίδραση.
21. Τζίμι Χέντριξ
Αινιγματική αιτία θανάτου. Στην αυτοψία από τον εγκληματολόγο επιστήμονα Donald Teare, ούτε οι ενέσεις συριγγών ούτε οι ενδείξεις κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών (ηρωίνη, κοκαΐνη, κάνναβη), αλλά πολλά βαρβιτουρικά (συμπεριλαμβανομένων των Vesparax) και το διεγερτικό Black Bomber και 400 ml υγρού στους πνεύμονες των νεκρών είχαν αποδειχθεί. Τα επίσημα ευρήματα του παθολόγου: «Θάνατος από ασφυξία με δικό του εμετό.
22. Notorious BIG
Ο Rapper Notorious BIG πέθανε στις 9 Μαρτίου 1997 και ο θάνατός του ήταν θύμα των Illuminati, οι οποίοι επωφελήθηκαν από τον ράπερ Sean Diddy Combs, ο οποίος θεωρείται ένα από τα εξέχοντα μέλη της μυστικής κοινωνίας, οι Illuminati.


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr



Το διαβάσαμε από το: 22 ΔΙΑΣΗΜΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΞΑΛΕΙΦΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/08/22_23.html#ixzz5xQxAZ27Y

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια