Πολλά λεφτά.. – Πάνω 200 εκατομμύρια ευρώ η περιουσία του Έντι Ράμα




Για μπίζνες εκατομμυρίων κατηγορεί τον Εντι Ράμα η αντιπολίτευση στην Αλβανία, τονίζοντας ότι η περιουσία του υπερβαίνει τα 200.000.000 ευρώ! Αυτό κατήγγειλε ο Λουλζίμ Μπασά, ο ηγέτης του Δημοκρατικού Κόμματος του Σαλί Μπερίσα, προσθέτοντας ότι ο Αλβανός πρωθυπουργός έχει λεηλατήσει τη δημόσια περιουσία.


Μιλώντας σε συγκέντρωση στο Δήμο Μπέλσι, ο Μπάσα αναφέρθηκε κυρίως στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης, κατηγορώντας την
ότι είναι ασφυκτική σε βάρος των μικρών επιχειρήσεων, από τις οποίες ζουν η πλειοψηφία των οικογενειών στη χώρα.

Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι επιδιώκει να υφαρπάξει τα οικόπεδα του Δημοσίου γύρω από το Εθνικό Θέατρο και το Βοτανικό Κήπο και κατέληξε: Σε περίπτωση που πριν έξι χρόνια, έκθεση του ΟΑΣΕ εκτιμούσε ότι η περιουσία του Ράμα ήταν 200 εκατ ευρώ, όταν δεν είχε γίνει ακόμα Π/Θ, φανταστείτε τον πλούτο του σήμερα, μετά τις ληστείες της περιουσίας του Δημοσίου που αυτός έχει κάνει.

Για την Αντιπολίτευση, γράφει η αντιπολιτευόμενή Στάνταρντ και άλλες εφημερίδες , δεν υπάρχουν διακοπές, ο Αρχηγός της, πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος συνεχίζει την περιοδεία του σε όλους τους Νομούς της χώρας, σε μια προσπάθεια να πείσει τους απλούς πολίτες για το δίκαιο της υπόθεσης για την οποία αγωνίζεται η Αντιπολίτευση.

Χθες, ο Μπάσα, ήταν στην πόλη Φούσε Άρεζ του Νομού Πούκα στη Βόρεια Αλβανία και στο Δήμο Μπέλσι της Περιφέρειας Ελμπασάν.
Στην Φούσε Άρεζ, ο Μπάσα δήλωσε ότι το κόμμα και οι σύμμαχοί του κερδίζουν τις εκλογές, όποτε και αν γίνουν αυτές, αρκεί να είναι ελεύθερες και αδιάβλητες.

Η 30η Ιουνίου, συνέχισε, το απέδειξε αυτό, την ημέρα εκείνη απείχε το 85% των ψηφοφόρων, ακόμα και μέλη του Σοσιαλιστικού Κόμματος, συγκροτώντας με τον τρόπο αυτό την μεγάλη παλλαϊκή συμμαχία κατά της σημερινής κυβέρνησης.

https://hellas-now.com/polla-lefta-200-ekatommyria-eyro-perioysia-rama/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια