Προειδοποίηση από τον ΟΗΕ που αφορά και την Ελλάδα- Τι θα συμβεί σε λίγους μήνες; – «Εκρηκτικό» το κλίμα στην Ευρώπη





Η Ευρώπη βρίσκεται στη σκιά του Ισλάμ. Όπως μαρτυρούν τα περιστατικά που σας μεταδίδουμε από τη Γηραιά Ήπειρο, τα πράγματα «αγριεύουν» κάθε μέρα όλο και περισσότερο.

Αυτή τη στιγμή,
οι περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες, έχουν ήδη έναν πολύ μεγάλο αριθμό μεταναστών, παρανόμων και μη που οι διεθνείς εντολές των παγκοσμιοποιητών απαιτούν να εντάξουν στις κοινωνίες τους με πρόσχημα την…επίλυση του δημογραφικού. Αυτό όμως, όπως έχει αποδειχθεί και στατιστικά δεν μπορεί να γίνει, αφού οι άνθρωποι αυτοί που έρχονται από τις χώρες του τρίτου κόσμου, δεν μπορούν να αφομοιωθούν.


Πρόσφατα, αναγνωρισμένος Έλληνας καθηγητής Ιατρικής, είχε δηλώσει:


«Αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι η λύση για το οξύ πρόβλημα της υπογεννητικότητας, που τείνει να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις στην Ελλάδα, γιατί θα αλλάξει εθνολογικά ο πληθυσμός της χώρας, ενώ δεν ενσωματώνονται και δεν αφομοιώνονται».

Κατόπιν έφερε ως παράδειγμα τη Γερμανία λέγοντας: «Παράδειγμα, η Γερμανία, που είχε προσκαλέσει Αφγανούς και Πακιστανούς, όμως έπειτα από χρόνια διαπίστωσαν ότι αυτοί οι μετανάστες δεν μπόρεσαν να αφομοιωθούν, ενώ παράλληλα δεν απέκτησαν δεξιότητες που είχε ανάγκη, πχ η βιομηχανία τους».

Οι χώρες που προσπάθησαν να αφομοιώσουν τέτοιου είδους μετανάστες, είδαν με τρόμο τα ποσοστά εγκληματικότητας να εκτινάσσονται, ενώ οι ληστείες, οι βιασμοί, ακόμη και οι τρομοκρατικές ενέργειες είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο σε πολλές από αυτές.

Στην απέναντι πλευρά βρίσκονται εκείνες οι Ευρωπαϊκές χώρες που είναι κατά της πολιτικής των ανοιχτών συνόρων, προσπαθώντας με κάθε τρόπο να προστατέψουν τους πολίτες τους.

Αυτές, που έχουν στην πλειοψηφία τους Εθνικοδεξιές κυβερνήσεις, προσπαθούν με διάφορες μεταξύ τους συμμαχίες να αντισταθούν στις πιέσεις και την κριτική που δέχονται από την διεθνή πολιτική αλλά και θρησκευτική πολλές φορές κοινότητα, εξ αιτίας της πολιτικής των κλειστών συνόρων που ακολουθούν σε σχέση με τους μετανάστες.

Οι χώρες αυτές, έχουν ως στόχο, μέσω των Ευρωεκλογών, να ισχυροποιήσουν τις απόψεις τους μέσα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ώστε να εκτοπίσουν την ιδεολογία της αριστεράς, που περιλαμβάνει την πολιτική των ανοιχτών συνόρων, από αυτό. Γιαυτό, οι προσεχείς ευρωεκλογές έχουν τόσο μεγάλη σημασία για το μέλλον της ίδιας της Ευρώπης.

Όπως πρώτοι σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο άρθρο μας, στη Μέση Ανατολή το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν 5,6 εκατομμύρια πρόσφυγες,
οι οποίοι θα μετακινηθούν μαζικά στην Ευρώπη.

Ήδη ο πρωθυπουργός της Λιβύης μιλάει για ανεξέλεγκτη μετανάστευση 800.000 αρχικά, ενώ ο ίδιος χαρακτηριστικά λέει πως μέσα σε αυτούς έχει και τρομοκράτες.


Στον απόηχο όλων των παραπάνω, λίγο πριν τις Ευρωεκλογές, ούπατος Αρμοστής του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, Φιλίπο Γκράντι δηλώνει πως «η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είναι προετοιμασμένη για μια νέα προσφυγική κρίση». Αυτό φυσικά το είπε, επειδή ακριβώς έρχεται μια νέα μεγάλη κρίση και πρέπει να υπάρχει στο υποσυνείδητο των Ευρωπαίων πολιτών.

«Η Ευρώπη σήμερα δεν είναι προετοιμασμένη για μια κρίση των προσφύγων, τα κράτη δεν συμβαδίζουν σε αυτό το θέμα», τονίζει χαρακτηριστικά σε συνέντευξη του στη γερμανική εφημερίδα Die Welt ο Φιλίπο Γκράντι.

Οι εκστρατείες κάποιων κρατών, που θεωρούν τους πρόσφυγες απειλή, δεν βοηθούν, τονίζει ο Ύπατος Αρμοστής του ΟΗΕ . Οι πολίτες της ΕΕ είναι πολύ απασχολημένοι με τον εαυτό τους. «Το ευρωπαϊκό κοινό υποτιμά κάθε απειλή, οποιαδήποτε μετατόπιση που δεν συμβαίνει στην Ευρώπη», υπογραμμίζει ο Γκράντι, από το 2016 επικεφαλής της υπηρεσίας των Ηνωμένων Εθνών για τους πρόσφυγες.

Ο Γκράντι τονίζει ότι η Ευρώπη έχει ευθύνη να αντιμετωπίσει τις προσφυγικές κρίσεις στη Μέση Ανατολή, την Αφρική, τη Λατινική Αμερική και την Ασία. Στη Λιβύη, μεταξύ άλλων, η Ευρώπη πρέπει να δεσμευθεί να τερματίσει την εμφύλια σύγκρουση.

Η κατάσταση των προσφύγων εκεί εξακολουθεί να επιδεινώνεται. «Στα στρατόπεδα των προσφύγων οι άνθρωποι απειλούνται άμεσα από τις μάχες και τις τελευταίες εβδομάδες προσπαθήσαμε να έχουμε πρόσβαση στα στρατόπεδα», δήλωσε ο Γκράντι.

Από το 2016 που οι Ιταλός Γκράντι ανέλαβε τη θέση του επικεφαλής της υπηρεσίας των Ηνωμένων Εθνών για τους πρόσφυγες, ο αριθμός των προσφύγων προς την Ευρώπη μειώθηκε.

Ωστόσο, ο Γκράντι προειδοποίησε ότι η Ευρώπη δεν πρέπει να κάνει το λάθος να βγάλει το θέμα των προσφύγων από την ημερήσια διάταξη. Τονίζει μάλιστα την ανάγκη για περισσότερη ενότητα στην οργάνωση της πολιτικής για τους πρόσφυγες στην Ευρώπη.

«Τα κράτη πρέπει να διαχειριστούν καλύτερα το προσφυγικό για να σταματήσει το εγκληματικό επιχειρηματικό μοντέλο των λαθρεμπόρων που συνεχίζει να ανθεί», τόνισε ο Γκράντι και πρόσθεσε ότι πρέπει να υπάρξουν επίσης περισσότερες ευκαιρίες για οικονομικούς πρόσφυγες να έρθουν νόμιμα στην Ευρώπη με θεωρήσεις ή ποσοστώσεις.

Επομένως, για να σταματήσει το μεταναστευτικό, μας λένε πως πρέπει όλες οι Ευρωπαϊκές χώρες, να ανοίξουν τα σύνορά τους και να δεχθούν μετανάστες.

Αναμένουμε να δούμε, πως θα διαμορφωθούν τα πράγματα μετά τις Ευρωεκλογές, καθώς και το τι θα ακολουθήσει.

(φώτο: Pexels)

el.gr

https://katohika.gr/diethni/proeidopoiisi-apo-ton-oie-pou-afora-kai-tin-ellada-ti-tha-symvei-se-ligous-mines-ekriktiko-to-klima-stin-evropi/?fbclid=IwAR2kB5zSyxx97r78MvRFaR19PAdtuNfK7tAihujtMXy4dvYYagDs4RhkJsI

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια