Μιληστε στους νεους ανθρωπους , στα παιδια και πειτε τους οτι εμεις δεν ειχαμε αυτους τους ουρανους ..!





..και μην σταματατε να το κανετε μεχρι να γινετε σιγουροι οτι οι νεοι ανθρωποι που δεν εχουν μνημη απο την αληθεια θα την υιοθετησουν και θα παλεψουν για τα δικαιωματα τους
…γιατι αν φυγει η δικη μας γενια και τους αφησουμε σε αυτο που εμαθαν θα γινουν σκλαβοι στα σκλαβοπαζαρα της νεας ταξης πραγματων !

Μην ντρεπεστε για την αληθεια , μην υποχωρειτε στους νοητικους ιους και στους στημενους παπαγαλους τους συστηματος που ζουν με το να μπολιαζουν αντινοηση την ανθρωποτητα ,..αυτοι ειναι εχθροι της ανθρωποτητας !


Μην σταματατε να το λετε γυρω σας , να ρωτατε ..θυμασε ετσι τον ουρανο που μεγαλωσαμε παιδια ; …Θυμασε ετσι ποτε να ειναι τα καλοκαιρια μας ;…Καντε τους νεους μας να μην συνεχισουν να ειναι yes boss σε μια εποχη που θα εχει τα σκληροτερα αφεντικα στην ανθρωπινη ιστορια , μαθετε στα παιδια σας να εναι αμφισβητιες να ρωτουν και να σκεφτονται σε βαθος αν η απαντηση εξυπηρετει συμφεροντα η ειναι η αληθεια !

Μην δωσουμε ενα μελλον θανατου στα παιδια μας …αν δεν τα καταφερουμε εμεις τουλαχιστον να τους εχουμε δειξει και θυμισει μεσα απο τα ματια μας και την εμπειρια μας πως ηταν πραγματικα ο κοσμος πριν αναλαβουν οι αψυχοι !!


Stranger…

https://katohika.gr/stranger-voice/miliste-stous-neous-anthropous-sta-paidia-kai-peite-tous-oti-emeis-den-eichame-aftous-tous-ouranous/?fbclid=IwAR2wtrjOvjTG3FoGkkR03Xbh5a4J7rAeTPEt9JK3lKSvh254KNaVCrQZecw

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια