Ζημία €240.000.000 στην Ελλάδα από συμφωνία του Ευάγγελου Βενιζέλου! Ναι, αυτόν που θέλουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας!




ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

Περιμένουν να γίνει λένε πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης για να κάνουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας μαζί με το ΚΙΝΑΛ, τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Εκει που μας χρωστάγανε, τώρα θα μας πάρουν και το βόδι.


Και δεν είναι παροιμία στην περίπτωση της συμφωνίας που έκανε ο Ευαγγελος Βενιζέλος, καθώς οι Ελληνες φορολογούμενοι καλούνται να πληρώσουν €240.000.000,00 δώρο σε έναν ξένο επιχειρηματία, λόγω του εν … λόγω πολιτικού!

Η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου είχε συνάψει μια σύμβαση για την εκμετάλευση των ναυπηγείων από τον Λιβανέζο επιχειρηματία Ισκαντάρ Σάφα.
Φαίνεται ότι η σύμβαση είχε πολλά ψιλά γράμματα και όταν το Ελληνικό δημόσιο για να προστατεύσει τα συμφέροντά του έκανε έκπτωτο τον Σάφα από τα ναυπηγεία, αυτός προσέφυγε στα διεθνή διαιτητικά δικαστήρια τα οποία του επιδίκασαν αποζημίωση 240 εκατομμυρίων ευρώ!

Το Ελληνικό δημόσιο προσέφυγε κατά της απόφασεως στο Εφετείο Αθηνών, το οποίο δικαίωσε πάλι τον Λιβανέζο επιχειρηματία γιατί είχε στα χέρια του μια σύμβαση που τον κάλυπτε απολύτως

Τώρα φυσικά θα πληρώσουν τον μάρμαρο οι Ελληνες φορολογούμενου (240 εκατομμύρια!!!!!) και θα πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες σε όσους είχαν υπογράψει τέτοια σύμβαση με έναν ξένο επιχειρηματία.

Αν ο Ευάγγελος Βενιζέλος προκάλεσε τόσα εκατομμύρια ζημιά απλά σαν υπουργός (να μην πούμε για ΕΝΦΙΑ, PSI κτλ) σκέψου πως θα εκπροσωπεί τα Εθνικά Δίκαια, αν έχουμε την ατυχία σαν χώρα να τον ζούμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας

netakias.com

https://netakias.com/2019/04/14/iskandar-safa-venize los/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια