Η απολυτη αποδειξη οτι το μακελειο στην Νεα Ζηλανδια ηταν Hoax






Εχει σημασια να γνωριζεις την αληθεια ιδιως οταν αυτη η αληθεια προετοιμαζει την συνειδηση σου για ενα ζοφερο μελλον !

Η επιλογη αν θα εισαι για παντα ενα πιονη τους εχει να κανει με το ποσο πολυ θες να γνωριζεις την αληθεια !

Οταν κατανοησεις τον κοσμο που ζεις , ποιοι σε εξουσιαζουν και με ποιο τροπο τους δινεις την δυναμη σου να το κανουν τοτε ισως να καταφερεις να το αλλαξεις !

Οσο ομως τους αφηνεις να συνεχιζουν συναινεις σε ενα παγκοσμιο εγκλημα , μην νομιζεις οτι η αδρανεια σου θα μεινει απαρατηρητη , μην νομιζεις οτι το απλα δεν γνωριζα η πως να γνωριζω οτι θα ειναι ικανο να σε δικαιολογησει … Επιτρεπεις καθε μερα στο εγκλημα να μεγαλωνει και συντομα θα σε ρωτησουν γιατι το εκανες !!..


Το ποιος ;..Βαλε την φαντασια να δουλεψει ..το ποτε ; .. Ο καιρος γαρ εγγυς ..!

Για οσους δεν γνωριζουν αγγλικα , σκεφθειτε ..πως ενας ανθρωπος που μολις μπαινει σε μια εκκλησια η τζαμι … βρισκει στο πατωμα γεμιστηρα να ξαναγεμισει το οπλο του… ; Ειναι η στιγμη που μπαινει και σκοτωνει ..που ειναι δυνατον να υπαρχει γεμιστηρα του ιδιου του οπλου στο πατωμα αν δεν την εχει αφησει ο ιδιος ;..Μονο αν την εχει αφησει ο σκηνοθετης !!..


Η υποθεση εκλεισε …

Σας δινουμε ενα βιντεο εδω να δειτε με τα ματια σας ., αλλα επειδη μπορει να το ριξουν και να ριξουν και στην σελιδα που το χοσταρει απο κατω απο το βιντεο θα εχουμε και το λινκ του ιδιου βιντεο στο vk ..
Εδω το βιντεο στο vk ..μπορει να ειναι ετοιμο σε λιγη ωρα αλλα απο εκει δεν νομιζουμε να το κατεβασουν!
Stranger,,,

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια