18 Μαρτίου 2019

Δεν σας το δείχνουν τα ΜΜΕ: Αυτό συμβαίνει στον Έβρο την στιγμή των Τουρκικών προκλήσεων
του Νεκτάριου Αρχοντίου – Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι οι «μεταναστευτικές ροές» προς τη χώρα μας τελείωσαν. Πιστεύουν επίσης πολλοί, ότι η φράση «ξέφραγο αμπέλι» είναι υπερβολική σχετικά με τη χώρα μας.


Τα πράγματα δυστυχώς δεν είναι έτσι. Έρχονται συνεχώς όλο και περισσότεροι παράνομοι μετανάστες. Η Τουρκία, τη στιγμή που κρατάει ψηλά την προκλητική ρητορική της και πολλοί Έλληνες περιμένουν το…θερμό επεισόδιο, μας «επιτίθεται» σταθερά και συντονισμένα, στέλνοντάς μας μετανάστες και γιατί όχι ανάμεσά τους και δικούς της πράκτορες!

Δυστυχώς οι συνθήκες στον Έβρο είναι άθλιες. Είμαστε στην κυριολεξία ξέφραγο αμπέλι.

Όποιος θέλει μπορεί να μπει ανενόχλητα στη χώρα μας, όπως δείχνει πολύ ξεκάθαρα και το παρακάτω βίντεο:Βίντεο ντοκουμέντο που τράβηξα σήμερα στις 14:00 στον Έβρο λίγο πριν φύγω για Αθήνα. Λαθρομετανάστες περνούν μέρα-μεσημέρι τα αφύλακτα σύνορα. Επειδή είμαστε με τζιπ νομίζουν ότι είμαστε ασφάλεια και έρχονται προς το μέρος μας. Μας δηλώνουν ότι είναι Αφγανοί. Μόλις τους λέμε ότι θα καλέσουμε την αστυνομία να τους παραλάβει, φεύγουν. Προσέξτε ότι όλοι σχεδόν είναι άνδρες.
Διαβάστε: Άνεργοι και όσοι αιτούνται άσυλο (δηλαδή όλοι) απαλλάσσονται από την υποχρέωση πληρωμής με κάρτες

Μόλις πέρυσι, πέρασαν από τον Έβρο σύμφωνα με το euronews, πάνω από 12.000 παράνομοι μετανάστες

Επίσημη θέση ΣΥΡΙΖΑ τα ανοιχτά σύνορα για όλους!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«Τι σημαίνει να είσαι Έλληνας»- Το βίντεο από το Σικάγο που κάνει το γύρο του κόσμου

Ένα βίντεο που μέσα σε 12 λεπτά δείχνει σε ολόκληρο τον κόσμο τι πρεσβεύει η λέξη ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ και μας υπενθυμίζει ότι πρέπει να είμαστε υ...