Δημήτρης Αλεξόπουλος : Υπάλληλοι της Disney διοικούσαν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης ;








Μία συνταρακτική αποκάλυψη κυκλοφορεί τα τελευταία χρόνια ότι δηλαδή ο πασίγνωστος ιδρυτής της πρώτης και ισχυρότερης παγκόσμιας εταιρίας κινουμένων σχεδίων Walt Disney κάτοχος 32 όσκαρ ήταν κρυφό ναζί και ότι τα γερμανικά στρατόπεδα συγκέντρωσης στα οποία εξοντώθηκαν εκατομμύρια άνθρωποι διοικούνταν απο γερμανοαμερικανούς υπαλλήλους της εταιρίας!

Ήταν ο Disney ναζί;

Οπωσδήποτε υπήρξε υποστηρικτής του φιλοναζιστικού χολιγουντιανού κατεστημένου πριν το ξεκίνημα
του πολέμου.Ο ίδιος είχε γερμανική καταγωγή και στενή σχέση με ισχυρούς γερμανούς επενδυτές που τον βοήθησαν με σημαντικές επενδύσεις να ενδυναμώσει την εταιρία του στην αμερικανική αγορά.Είχε επηρεαστεί βαθιά απο τα αρχιτεκτονικά σχέδια του Αδόλφου Χίτλερ και τους πολεοδομικούς οραματισμούς του για κατασκευή μεγαλουπόλεων με ιδιότυπα αυστηρή εθνικοσοσιαλιστική διαχείρηση.



Πόλεις στρατόπεδα συγκέντρωσης στα οποία το κράτος θα είχε τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στη ζωή των πολιτών.Με πολύ υψηλή τεχνολογία στην υπηρεσία των καθημερινών αναγκών των κατοίκων της,με έλλειμα όμως ιδιωτικότητας και ατομικής ιδιοκτησίας.Όλα θα ανήκαν στο κράτος που θα τα μοιραζόταν με τους πιστούς υπηκόους του.Οι υπόλοιποι «αντιδραστικοί» θα εξαφανίζονταν με τους γνωστούς τρόπους.

Ένας απ’τους γνωστότερους σχεδιαστές κινουμένων σχεδίων και πολύ στενός συνεργάτης του Disney ο Art Babbitt αναφέρει στο βιβλίο του Peter Fotis Kapnistos Hitler’s Doubles (οι σωσίες του Χίτλερ) ότι «τη περιόδο του μεσοπολέμου πρωτού η Αμερική ριχτεί στη μάχη υπήρχε ένα μικρό αλλά εξαιρετικά φανατικό παράρτημα του αμερικανικού ναζιστικού κόμματος στο Χόλιγουντ.Διοργάνωνε ανοικτές στο κοινό δημόσιες συγκεντρώσεις που μπορούσε να παραστεί ο καθένας έτσι, απο περιέργεια πήγα και εγώ αρκετές φορές.Εκεί είχα την ευκαιρία να δώ και να μιλήσω με τον Walt (εν.τον Disney)σε διάφορες περιστάσεις ο οποίος συνοδευόταν απο τον γερμανοαμερικανο δικηγόρο του Gunther Lessing.Διαπίστωσα ότι ο Disney εμφανιζόταν πολύ συχνά σε αυτές τις συγκεντρώσεις και συνομιλούσε με πολύ γνωστά φιλοναζιστικά ονόματα του Χόλιγουντ»

Ποιοί ήταν οι διοικητές των στρατοπέδων συγκέντρωσης;

Φαίνεται ότι πολλοί υπάλληλοι της Disney κατά τη διάρκεια του πολέμου με εντολή του Χίτλερ πήραν ψεύτικες γερμανικές ταυτότητες και κατέληξαν οι άντρες δοικητές στρατοπέδων ενώ οι γυναίκες δεσμοφύλακες των γυναικείων τμημάτων.Γιατί όμως αυτό; πιθανόν διότι οι ίδιοι είχαν ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΣΕΤ ΚΑΙ ΣΤΟΥΝΤΙΟ στα όποια κατά κανόνα συμμετέχουν χιλιάδες ηθοποιοί,τεχνικοί και κομπάρσοι.
Τι ήθελε άραγε να πετύχει ο Χίτλερ; – άγνωστο.

Τα ονόματα

Ο διοικητής του Άουσβιτς Rudolf Hoss ήταν στην πραγματικότητα ο γερμανοαμερικανός σχεδιαστής καρτούν Floyd Gottfredson.

Ο διοικητής του Μαουτχάουζεν Franz Ziereis ήταν ο αμερικανός σκηνοθέτης Burton Gillet.

Η αρχιδεσμοφύλακας του Μπέργκεν-Μπέλσεν Ilsa Forster ήταν στη πραγματικότητα το παιδί -θαύμα ηθοποιός του Disney, Carole Anne Campbell.

Ο επίσης διοικητής του Άουσβιτς Richard Baer ήταν ο διάσημος συνθέτης της Disney, Leopold Stokowski.

Ο περιβόητος εβραίος αρχιμαφιόζος και συνεργάτης των γερμανών στο γκέτο της Βαρσοβίας Abraham Gancwajch ήταν ό σχεδιαστής κινουμένων σχεδίων Tom Palmer.Ο Gancwajch υπήρξε φανατικός υποστηρικτής του σχεδίου εξορίας των εβραίων στη Μαδαγασκάρη.

Τι ήταν το σχέδιο Μαδαγασκάρη και πώς ταιριάζει με την ναζιστική πόλη στρατόπεδο;

Το Σχέδιο Μαδαγασκάρη ήταν μια προτεινόμενη πολιτική του Τρίτου Ράιχ για τον υποχρεωτικό εκτοπισμό των Εβραίων στη Μαδαγασκάρη που προέβλεπε ότι Τα SS θα διοικούσαν τη Μαδαγασκάρη ως αστυνομοκρατούμενο κράτος.

Η εικόνα που ήθελαν να δώσουν οι Γερμανοί στον έξω κόσμο ήταν αυτή της «αυτονομίας» της Εβραϊκής κοινότητας στη Μαδαγασκάρη. Όμως, ο Χίτλερ έκανε σαφές στο προσχέδιό του ότι τα SS θα έλεγχαν οποιαδήποτε εβραϊκή οργάνωση συστηνόταν για τη διακυβέρνηση του νησιού.Ουσιαστικά μιλάμε για το πρώτο πειραματικό κράτος-φυλακή στον κόσμο.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ «ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ» ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΟΙΚΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΤΑΝ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ.

Θα ήταν η εισαγωγή του πλανητικού κράτους-φυλακή και η Disney ήξερε καλύτερα απο τον καθένα να την εμφανίσει ως ελκυστική.

Δημήτρης Αλεξόπουλος







https://www.triklopodia.gr/%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%AE%CF%84%CF%81%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%BE%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CF%82-disney/#

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια