Σκόπια: Γυναίκα βουλευτής ζήτησε υπουργική θέση για να ψηφίσει την αλλαγή του ονόματος.



σ.σ. Που να το φανταζόμασταν.
Τα αίματα των προγόνων μας που πότισαν τα άγια χώματα της Μακεδονίας μας και βλάστησαν την ελευθερία της, παζαρεύονται στα πάρκινγκ και πωλούνται στα γυφτοπάζαρα
των βαρβάρων με μαύρες βαλίτσες, διορισμούς και υπουργικές καρέκλες. Αυτούς τους αλιτήριους που μας έφεραν σε αυτήν την κατάσταση τί πρέπει να τους κάνουμε; Δεν υπάρχει γυρισμός για εμάς. Εάν χάσουμε την Μακεδονία τελειώσαμε. Δεν θα μπορούμε να σηκώσουμε ποτέ ξανά κεφάλι. Θα παραμείνουμε αιωνίως σακαταμένοι στην ψυχή. Με κάθε κόστος, με κάθε τίμημα, Μακεδονία-Ελλάδα παραλάβαμε, Μακεδονία-Ελλάδα θα παραδώσουμε στα παιδιά μας.

Ιανουάριος 10, 2019. 20:41
Σκόπια.
Γυναίκα βουλευτής που αποτελεί μέρος του κυβερνητικού συνασπισμού προσπάθησε να διαπραγματευθεί με υπουργική θέση, την ψήφο της, για τις συνταγματικές αλλαγές.
«Καταλαβαίνω να μην ψηφίσετε επικαλούμενοι εθνικά κίνητρα, αλλά όχι για λόγους προβολής και συμφέροντος», ανέφεραν πηγές του κυβερνώντος κόμματος που δήλωσαν
την απογοήτευσή τους «καθώς ορισμένοι βουλευτές προσπαθούν να έχουν πολιτικό ή προσωπικό κέρδος σε μια εξαιρετικά σημαντική στιγμή για τη χώρα μας».
Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες, η βουλευτής προσπάθησε να πάρει την υπουργική θέση στην Οικολογία, όπου η κυβέρνηση δέχεται τεράστια δημόσια κριτική, λόγω του νέφους στην πόλη των Σκοπίων.
Το δημοσίευμα του σκοπιανού Εξπρές, σημειώνει ότι στην υπουργική αυτή θέση είναι βουλευτής του αλβανικού κόμματος DUI, αλλά το αλβανικό αυτό κόμμα ζητάει να μετακινηθεί ο υπουργός του σε άλλο ζωτικό υπουργείο, ίσως στο υπουργείο Εσωτερικών για να ψηφίσει τις συνταγματικές αλλαγές.
Το κυβερνών SDSM
είναι έτοιμο να παραδώσει «υπουργικές καρέκλες» προκειμένου να περάσουν στο κοινοβούλιο οι συνταγματικές αλλαγές, γράφει το δημοσίευμα.
expres.mk, lider.com.mk,

The Hellenic Information Team
Το παρόν άρθρο μεταφράστηκε και επιμελήθηκε από το © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος Ἐχέδωρος


averoph



Το διαβάσαμε από το: Σκόπια: Γυναίκα βουλευτής ζήτησε υπουργική θέση για να ψηφίσει την αλλαγή του ονόματος. http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/01/blog-post_416.html#ixzz5cIyMb4d8

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια