Intercom Και Clap Hand Τινάζουν Το Πολιτικό Σύστημα Στον Αέρα…






Έγινε χαμός στον Κυριακάτικο Τύπο της 9ης Δεκεμβρίου για τα ηλεκτρονικά μηνύματα που διακινήθηκαν από στελέχη της πολυεθνικής γερμανικής εταιρείας Siemens πριν από τους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας
και τα οποία έχει στα χέρια της η Δικαιοσύνη! Τα οποία ομιλούν για περίεργο πλουτισμό στελεχών της γερμανικής εταιρείας, που δεν δικαιολογείται από την μηνιαίο μισθό ενός έστω και υψηλόβαθμου στελέχους! Και μιλάμε για στελέχη του Τομέα Τηλεπικοινωνιών της Siemens, που έκανε χρυσές δουλειές με τον τότε κρατικό ΟΤΕ (σ.σ. ενδεχομένως να επανέλθω στο ζήτημα αυτό πολύ σύντομα με άκρως αποκαλυπτικό ρεπορτάζ)!


Ωστόσο, θα σταθώ ιδιαίτερα σε ένα ζήτημα, που για πρώτη φορά αποκαλύπτεται δημόσια: Στα έγγραφα που προσκόμισε ο μάρτυρας Ευάγγελος Σέκερης – διευθυντικό στέλεχος της Siemens εν ενεργεία - τον περασμένο Μάρτιο στην Έδρα του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, που εκδικάζει την υπόθεση “των μαύρων ταμείων” της Siemens - περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, φωτογραφίες με τους βασικούς πρωταγωνιστές της πρόσφατης υπόθεσης των τηλεπικοινωνιών της χώρας μας, που ξεκινάει από τα τέλη του 1980, αλλά και έγγραφα από την περιβόητη εταιρεία Intercom, που αναφέρεται σε πληθώρα εγγράφων της δικογραφίας. Όσον αφορά δε τη χώρα μας, αυτά θα μπορούσαν να σχετίζονται ενδεχομένως με παράνομες πληρωμές για παράπλευρες δραστηριότητες συγκεκριμένων στελεχών σε χώρες, όπως η Αλβανία, η Αρμενία, η Νιγηρία, η Ρουμανία, τα Σκόπια κ.α.

Είναι άξιον ιδιαίτερου λόγου να κρατήσουμε το όνομα αυτής της εταιρείας (σ.σ. Intercom), γιατί η δημοσιοποίηση και μόνο του ονόματος αυτού, θα προκαλέσει πανικό στη Διοίκηση της μητρικής εταιρείας στο Μόναχο της Γερμανίας!

Αφού, μαζί με την υπεράκτια εταιρεία Clap hand, που ήταν ο μεγαλομέτοχος του παρόχου του ΟΤΕ TelepassPort, την οποία είχαν ιδρύσει ο Ηλίας Γεωργίου (Διευθυντής του Τομέα Τηλεπικοινωνιών της Siemens – κατηγορούμενος), ο Γιώργος Σκαρπέλης (Διευθυντικό στέλεχος του ΟΤΕ) και ο πολύς επί ημερών του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Μπατατούδης, θα ξεδιπλώσουν τον μίτο της Αριάδνης “των μαύρων ταμείων” της Siemens προς πολιτικά κυβερνητικά πρόσωπα!

Να κρατήσουμε ότι τα επιπρόσθετα στοιχεία τα παρέδωσε στη Δικαιοσύνη ο Ευάγγελος Σέκερης – όπως παραπάνω αναφέρω – τον Μάρτιο του 2018, ενώ η κατάθεσή του είχε γίνει στην Έδρα
του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων τον Οκτώβριο του 2017!

Άλλωστε, πιστεύουμε ότι η Έδρα θα αξιολογήσει όπως πρέπει το σημείο της κατάθεσης του Ευαγγέλου Σέκερη, όπου αναφέρεται ειδικά στο 1993 και στην πτώση της κυβέρνησης του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη!!




Ακούν οι Τούρκοι τον ήχο τους και τρέμουν...









Ο πιλότος της Πολεμικής μας Αεροπορίας, Σμηναγός (Ι) Κοσμάς Χάλαρης, πιλότος της 331ης Μοίρας, της 114 Πτέρυγας Μάχης, ανακηρύχθηκε “Best Warrior”, κατά τη διάρκεια του “Tactical Leadership Programme (TLP) 18-3” του ΝΑΤΟ, το οποίο διεξήχθη στο Αλμπαθέτε της Ισπανίας!

O “ιπτάμενος αετός μας” μίλησε στο ΑΠΕ- ΜΠΕ και στον ραδιοφωνικό σταθμό “Πρακτορείο 104,9 FM” και είπε μεταξύ των άλλων: «Πρέπει να το θέλεις πάρα πολύ, γιατί ειδικά η εκπαίδευση, τόσο στη σχολή, όσο και στη συνέχεια, είναι πολύ απαιτητική και επίπονη. Οπότε το πρώτο στάδιο που χρειάζεται είναι να το θες πραγματικά πάρα πολύ, ενώ το επόμενο προφανώς είναι να κοπιάσεις όσο περισσότερο γίνεται, να θυσιάσεις πράγματα, μέχρι και προσωπικό χρόνο με την οικογένεια ή οτιδήποτε άλλο αυτό συνεπάγεται…
Σε εκείνη τη φάση της δουλειάς πρέπει να πάμε “στο ψυχρό”, όπως λέμε, πρέπει κάθε φορά που κλείνει η καλύπτρα να αφήνουμε έξω όλα τα προβλήματα, έγνοιες, σκέψεις, οικογένειες, τα πάντα, για να δίνουμε το 100%. Είναι ο μόνος τρόπος για να είμαστε ασφαλείς, να αποδώσουμε στο 100% αυτό για το οποίο έχουμε εκπαιδευτεί, ό,τι έχουμε σχεδιάσει από πριν, ό,τι έχουμε προσπαθήσει να πετύχουμε. Αν δεν τα αφήσουμε όλα έξω από το αεροπλάνο, είναι πολύ πιθανό να μην πάνε όλα καλά, όπως θα θέλαμε... Γενικά το Αιγαίο είναι πανέμορφο, το γαλάζιο είναι ανεπανάληπτο, αλλά μια γωνία στην οποία νιώθουμε διαφορετικά όλοι οι αεροπόροι είναι στον Αη Στράτη, καθώς, όταν περνάμε, προφανώς έχουμε στη μνήμη τον Νικόλα τον Σιαλμά. Από εκεί και πέρα οι της Μοίρας έχουμε πλέον και τη Σκύρο, λόγω του Γιώργου του Μπαλταδόρου…»!

Αυτοί είναι οι αεροπόροι μας! Οι φύλακες άγγελοι της Πατρίδος μας! Οι φύλακες άγγελοι του Αιγαίου μας! Που τρομοκρατούν τους Τούρκους, με μόνη τη σκιά του πολεμικού τους αεροσκάφους! Τιμή και δόξα στα παλληκάρια της Ελλάδος μας!
!




Η Ελλάς θέλει τον ...Ιταλό της










Συγκλονιστικές στιγμές είχαμε στην Ρώμη. Ελληνικές και Ιταλικές σημαίες ανέμιζαν στην κεντρική πλατεία της Ρώμης, κατά την διάρκεια της ομιλίας του Μ. Σαλβίνι. Κύριο σύνθημα της χθεσινής συγκέντρωσης ήταν “πρώτα οι Ιταλοί, από τα λόγια στα έργα”. Από νωρίς το πρωί έφτασαν πούλμαν και τρένα από όλη την Ιταλία. Από την μία, ο Γραμματέας της “Λέγκα” θέλει να αυξήσει την δύναμή του στην κεντρική και νότια Ιταλία στοχεύοντας και στην κατάκτηση του Δήμου της πρωτεύουσας. Από την άλλη, “διαφημίζει” την αύξηση της επιρροής του σε όλη την χώρα αφού στην πρόθεση ψήφου πλέον η “Λέγκα” ξεπερνά το 31% ενώ τα Πέντε Αστέρια “σταματούν” στο 26%.

“Δεν είναι μια κινητοποίηση κατά της Ευρώπης, αλλά για να την αλλάξουμε εκ των έσω”, επιμένει ο Σαλβίνι.

“Ακολουθούμε σωστή πορεία και αυτό αποδεικνύεται από το ότι οι εκπρόσωποι των ισχυρών εξουσιών μας πολεμούν. Κάνουμε
αναγκαία πράγματα, αυτά που χρειάζονται εξήντα εκατομμύρια Ιταλοί”, πρόσθεσε ο γραμματέας της “Λέγκα”.

Η κύρια αναφορά του είναι στις ενώσεις βιομηχάνων και βιοτεχνών, οι οποίες κατηγόρησαν την κυβέρνηση ότι δεν στηρίζει με αποφασιστικό τρόπο, την οικονομική ανάπτυξη. “Έχουμε ανάγκη την ταυτότητα και την ψυχή, τις οποίες κάποιοι έχασαν εξαιτίας της παγκοσμιοποίησης”, ολοκλήρωσε ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών, ο οποίος θεωρεί ότι οι άμεσες προτεραιότητες είναι “ο αμοιβαίος σεβασμός, η εργασία και η πρόοδος” (ΠΗΓΉ Εθνικός Μαχητής)!



Στον ήρωα Κωνσταντίνο από το διαδίκτυο…











http://www.ksipnistere.com/2018/12/intercom-clap-hand.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια