ΔΕΙΤΕ τήν δήλωση της ΒΟΥΛΓΑΡΑΣ ΥΠΕΞ, που Ε Θ Α Ψ Α Ν ΟΛΕΣ οι "μεγαλοδημοσιογραφάρες" εδώ!





ΑΝΩΤΕΡΩ, Η ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΑ ΖΑΧΑΡΙΕΒΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ.
ΤΙ ΕΙΠΕ ΟΜΩΣ;


ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ Θ Α Ψ Ι Μ Ο ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ, ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, EINAI OXI ΑΠΛΩΣ AΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟ, ΑΛΛΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ Υ Π Ο Π Τ Ο !





Η Αναπληρωτής Πρωθυπουργός και Υπουργός Εξωτερικών της Βουλγαρίας Αικατερίνα Ζαχάριεβα, δήλωσε στα ΜΜΕ της χώρας, ότι «θα χρειαστεί χρόνος πριν γίνει εφικτό να διαγραφούν όλα τα ίχνη της πλύσεως εγκεφάλου, που έκανε σε αυτούς τους ανθρώπους η πρώην Γιουγκοσλαβία, όταν επέμενε ότι υπάρχουν Μακεδόνες»!

Μία μόνον απορία:
Η αναπλ.πρωθυπουργός της γειτονικής
μας Βουλγαρίας, προβαίνει σε μία τόσο ΚΑΙΡΙΑ και σημαντική δήλωση, ανεκτίμητη στο διπλωματικό επίπεδο, που ξεκαθαρίζει και μάλιστα με εξόχως αληθινό ιστορικώς και σαφή τρόπο, τόν βρώμικο ρόλο της - για δεκαετίες μάλιστα - Τιτοϊκής παραχαράξεως γιά την Μακεδονία μας.

Και οι εγχώριοι "δημοσιογράφοι" αμέτρητων τηλεοπτικών σταθμών, εφημερίδων, περιοδικών, ραδιοφώνων κ.λ.π. ανά την επικράτεια, ενώ το Μακεδονικό ζήτημα είναι ΠΡΩΤΟ στην σειρά των καυτών Εθνικών μας θεμάτων απο μηνών, μετά και την ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ "Συμφωνία των Πρεσπών", αυτοί ...."έκριναν" ότι η δήλωση της αναπλ. πρωθυπουργού της Βουλγαρίας, δεν πρέπει να ακουσθεί στην Ελλάδα, ΟΥΤΕ στα ψιλά !!!!!

Επιτέλους, πότε θα αφυπνισθούμε;
Άν δεν αποκα
λείται όλο αυτό το ατελείωτο θάψιμο ειδήσεων που όμως ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ουσιαστικά, ύ π ο π τ ο, τότε τί άλλο να λέγεται;

Πώς είπατε;

[Η πληροφορία περί της δηλώσεως απο εδώ:http://deltio11.blogspot.com/2018/12/blog-post_88.html]


"Ιωάννης Καποδίστριας"


odysseiatv



Το διαβάσαμε από το: ΔΕΙΤΕ τήν δήλωση της ΒΟΥΛΓΑΡΑΣ ΥΠΕΞ, που Ε Θ Α Ψ Α Ν ΟΛΕΣ οι "μεγαλοδημοσιογραφάρες" εδώ! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/12/blog-post_325.html#ixzz5ZlvrI8cN

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια