Η Μέρκελ έρχεται για τη... βρωμοδουλειά



Ο ερχομός της καγκελαρίου Μέρκελ στην Αθήνα στις αρχές Ιανουαρίου δεν έχει να κάνει με το πολυδιαφημισμένο «τέλος των Μνημονίων». Αυτό δεν το πιστεύουν ούτε οι αφελέστεροι των Ελλήνων.


Από: dimokratianews.gr


Η επίσκεψη συνδέεται με τη Συμφωνία των Πρεσπών. Οι Γερμανοί θέλουν τον εθνικό αποχρωματισμό της Μακεδονίας και τη διεύρυνση του χώρου της επιρροής τους στα Βαλκάνια - κάτι που δεν συμβαδίζει με το ελληνικό μονοπώλιο στη λέξη «Μακεδονία»,
στα εδάφη της και στο ιστορικό φορτίο που φέρει.


Γι’ αυτό έρχεται η Μέρκελ. Για να σιγουρευτούν οι Γερμανοί ότι η «βρομοδουλειά» που έχουν αναθέσει στους υπαλλήλους τους θα ολοκληρωθεί και ότι δεν θα προκύψουν απρόβλεπτα προβλήματα την τελευταία στιγμή.


Αυτό υποπτεύθηκαν πολλοί ακούγοντας για τη διήμερη επίσκεψη της Γερμανίδας καγκελαρίου (πιθανή ημερομηνία 10-11 Ιανουαρίου) στην Ελλάδα - μια υποψία που δεν απέχει από την πραγματικότητα. Εκείνες τις ημέρες θα έχει ολοκληρωθεί η σχετική συζήτηση στη Βουλή των Σκοπίων και θα εκκρεμεί η κύρωση της συμφωνίας από το ελληνικό Κοινοβούλιο.


Ο πρωθυπουργός, ο ΣΥΡΙΖΑ, οι βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας και τα λοιπά κομματικά στελέχη φαίνεται να μην καταλαβαίνουν πόσο αλγεινή είναι η εντύπωση που προκαλείται στην κοινή γνώμη από την ωμή και απροκάλυπτη παρέμβαση των Γερμανών στα ελληνικά πράγματα, και το χειρότερο είναι ότι δείχνουν να μην τους ενδιαφέρει κιόλας!


Οι Ελληνες, όμως, έχουν αποδείξει με πράξεις ότι το ιερό όνομα της Μακεδονίας είναι ένα πολύτιμο κομμάτι της συλλογικής τους ταυτότητας και
η επίσκεψη της κυρίας Μέρκελ σε τούτη τη συγκυρία δεν είναι τίποτε άλλο παρά πρόκληση.


Από το πλούσιο ελληνικό λεξιλόγιο δεν λείπει και η καταχώριση με την περιγραφή της επονείδιστης πράξεως της υλοποίησης ξένων σχεδίων σε βάρος των εθνικών συμφερόντων μας. Αυτή ακριβώς η λέξη αρμόζει και στη Συμφωνία των Πρεσπών και στην όλη συμπεριφορά των πολιτικών που σπεύδουν να ικανοποιήσουν τους ξένους και να ξεπουλήσουν τα όσια και τα ιερά της πατρίδας.


Τούτος ο βαρύς αλλά δίκαιος χαρακτηρισμός θα τους συνοδεύει για πάντα.http://www.freepen.gr/2018/12/blog-post_153.html?fbclid=IwAR36fx0Ass5LVFuXgnemUc5naBOMaP3nvzMOBla1LmsdGvjD58YAtc3zAqc

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια