07 Δεκεμβρίου 2018

ΕΔΕΣΣΑ - ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑ : ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ - ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ
Η ανακοινώσεις και η φημολογία, έγινε πραγματικότητα σχετικά με τους σχεδιασμούς του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής για την εγκατάσταση μεγάλου αριθμού προσφύγων στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Έδεσσας και της περιοχής Βεγορίτιδας.


Εγκαταστάθηκαν οι πρώτοι πρόσφυγες σε γνωστό ξενοδοχείο που βρίσκεται στην περιοχή της Βεγορίτιδας. Οι πληροφορίες μας λένε ότι πρόκειται για οικογένειες οι οποίες έχουν και παιδιά με συνολικό αριθμό τα 20 άτομα και είναι Συριακής καταγωγής και αναμένονται να φιλοξενηθούν πολλοί περισσότεροι.


Ακόμη οι πληροφορίες μας λένε ότι παράλληλα συνεχίζεται η αναζήτηση σπιτιών μέσα στην πόλη της Έδεσσας τα οποία θα τηρούν τις απαραίτητες προδιαγραφίες ώστε να ενοικιαστούν για την φιλοξενία των προσφύγων με πληρωμή μέσω ευρωπαικών κονδυλίων .

http://tastv.gr/article/edessa-vegoritida-egkatastathikan-oi-protoi-prosfyges-se-xenodoheia-anamenontai-perissoteroi?fbclid=IwAR0IIA5pgvS9DqwYiX8vOGH4-5LcuooasPfgdKJxsfskAn6bbgxz0ktI8n8

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι Είναι Το Ισλάμ Και Τι Θέλει Από Την Ευρώπη

Ιωάννης Μιχαλέτος.... Αίσθηση έχει προκαλέσει στο ευρύ κοινό, μετά την ανάρτησή της στο διαδίκτυο, η διάλεξη του αναλυτή – συντονιστή ...