ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!Τα μεμετια ζητουν τον πληρη ελεγχο της εκπαιδευσης στα σχολεια της Δ.Θρακης!!!....Η Ελληνικη κυβερνηση...θα μιλησει?????


ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ!!!Οι Ελληνες μποικοταρουν τους μουσουλμανους!!Με αυτες τις δηλωσεις προσπαθουν να δημιουργησουν τετελεσμενα γεγονοτα.....ωστε να εχουν τον πληρη ελεγχο στην εκπαιδευση στα σχολεια της Θρακης!!!Την ιδια στιγμη βεβαια....ουτε λογος για τα Ελληνικα σχολεια στην Τουρκια....που προσπαθουν με διαφορους και πλαγιους τροπους να τα κλεισουν!!!Και βεβαια για ολο αυτο το κλιμα συνηγορει....και η <<περιεργη??>>σιγη ιχθυος απο την Ελληνικη κυβερνηση!!!Τα συμπερασματα δικα σας!!!

Στοχοποιούν τη Δ. Θράκη οι Τούρκοι: Ζητούν πλήρη έλεγχο της εκπαίδευσης στα σχολεία – «Οι Έλληνες μποϊκοτάρουν τους μουσουλμάνους»



Την ίδια στιγμή που οι Τούρκοι αναζητούν αφορμές για να μας κατηγορούν σε σχέση με την μουσουλμανική και όχι
«τουρκική» μειονότητα στην Δ.Θράκη και η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έχει αποδεχθεί αμαχητί την ύπαρξη δίγλωσσων νηπιαγωγείων στην Ροδόπη και Ξάνθη, στην Τουρκία τα ελληνικά σχολεία τείνουν να γίνουν ένα «είδος πολυτελείας» μετά την πολιτική της Άγκυρας που τα εξωθεί με επιστημονικό τρόπο σε κλείσιμο.

Τώρα το τουρκικό κράτος μέσω του τύπου της χώρας κατηγορεί ξανά την Ελλάδα σε σχέση με απόφαση του υπουργείου παιδείας, η οποία αφορά όπως λένε την μη ορθή «κατανομή» ελληνικών και ισλαμικών μαθημάτων στα θρησκευτικά σχολεία της μουσουλμανικής μειονότητας στην Δυτική Θράκη, την στιγμή που το άνοιγμα της Σχολής Χάλκης είναι μετέωρο εδώ
και χρόνια.

Πριν μερικές ημέρες, μουσουλμάνοι μαθητές έβαλαν «λουκέτο” σε σχολείο στην Κομοτηνή, αναρτώντας στην κεντρική είσοδο ανακοινώσεις με τα αιτήματά τους.

Αυτά συνοψίζονται στην άμεση κατάργηση της απόφασης που μειώνει την διδασκαλία των μαθημάτων στη μητρική γλώσσα και τα θρησκευτικά, στο να διατηρηθεί η ισορροπία μεταξύ ελληνόγλωσσου και τουρκόγλωσσου προγράμματος, όπως σε όλα τα μειονοτικά σχολεία.

πηγη
https://apagoreuetai-group.blogspot.com/2018/12/blog-post_17.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια