Ο ΟΗΕ, ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗ «ΣΥΝΟΔΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΜΑΡΟΚΟ»: ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΩΣ ΤΟ ... 2050 !






George Adalis B

Ο ΟΗΕ, ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗ «ΣΥΝΟΔΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΜΑΡΟΚΟ»: ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΩΣ ΤΟ ... 2050 !

-
Το Pew Research Center ξεκίνησε το 2015 μια έρευνα της οποίας τα αποτελέσματα θα δείτε ΠΩΣ οδηγούν στο «Μαρόκο» και στην συμφωνία που πάει να υπογράψει ο πανάσχετος Αλέξης Τσίπρας. Η παγκόσμια έρευνα αυτή έδειχνε ότι το έτος 2010 ο Χριστιανισμός ήταν μακράν η μεγαλύτερη θρησκεία στον κόσμο και συγκέντρωνε πάνω από 2,2 δισεκατομμύρια πιστούς. Δηλαδή σχεδόν το 31%
του συνόλου του παγκόσμιου πληθυσμού. Το Ισλάμ ερχόταν δεύτερο με 1,6 δισεκατομμύρια πιστούς, αποτελώντας το 23% του παγκόσμιου πληθυσμού.
Η έρευνα όμως αυτή έδειχνε ότι με δεδομένο ότι το 2050, ο συνολικός πληθυσμός του πλανήτη αναμένεται να αυξηθεί σε 9,3 δισεκατομμύρια, μία αύξηση της τάξης του 35%, οι μουσουλμάνοι εκτιμώνται να αυξηθούν κατά 73% ενώ ο αριθμός των Χριστιανών αναμένεται να αυξηθεί με υποδιπλάσιο ρυθμό, δηλαδή σε ποσοστό 35%.
Έτσι, το 2050 θα έχει υπάρξει ισοτιμία μεταξύ των Χριστιανών (2,9 δισεκατομμύρια και ποσοστό 31%) και των Μουσουλμάνων (2,8 δισεκατομμύρια και 30% αντίστοιχα), κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία της ανθρωπότητας!
Οι φρενήρεις ρυθμοί αύξησης των μουσουλμάνων συνδέονται φυσικά με τη γεννητικότητά τους, που ανέρχεται σε 3,1 παιδιά κατά μέσον όρο έναντι 2,3 των άλλων θρησκειών. Γι’ αυτό άλλωστε οι μουσουλμάνοι τείνουν κατά μέσον όρο να είναι επτά χρόνια νεότεροι σε σχέση με τους μη μουσουλμάνους.
Αυτή η έρευνα αξιοποιήθηκε από τον ίδιο τον Ερντογάν που το παίζει ηγέτης του μουσουλμανικού κόσμου και με την ομπρέλα των 34 κρατών που διατηρεί κάτω από μια χαλαρή οικονομική συνομοσπονδία τους υποσχέθηκε ότι υπάρχει τρόπος να ΕΠΙΤΑΧΥΝΘΕΙ
όλο αυτό και να συμβεί χρονικά ακόμα και πριν το 2035. Για την «συνομοσπονδία-μουσουλμανική ομπρέλα» αυτή έχω αρθρογραφήσει και μιλήσει στην τηλεόραση με σχεδιαγράμματα παρουσιάζοντας μια έρευνα που απεικονίζει τον οικονομικό πόλεμο που ξεκίνησε το 2007 ο Ερντογάν με τις χώρες της Δύσης!
Ο Ερντογάν κατάφερε και συσπείρωσε πολύ κόσμο στην ιδέα αυτή ΜΕΣΑ στον ΟΗΕ. Συσπείρωσε χώρες όπως η Ινδονησία (η μεγαλύτερη παγκοσμίως μουσουλμανική χώρα) αλλά και η Ινδία (που εκτός τους Ινδουιστές έχει κι ένα τεράστιο αριθμό μουσουλμάνων που φτάνουν σήμερα στους 311εκ. Ινδους).
Συγκεκριμένα, μόλις δόθηκε στη δημοσιότητα η έρευνα του Pew Research Center (τέλος του 2015) αμέσως μετά, στις αρχές του 2016 ο ΟΗΕ αποφάσισε να ξεκινήσει αυτό το «πρόγραμμα» μετακίνησης πληθυσμών και από τότε εξέδωσε απόφαση η οποία μιλούσε για την «Σύνοδο για τη Μετανάστευση στο Μαρόκο» όπου θα έμπαινε προς επικύρωση το «Παγκόσμιο Σύμφωνο του ΟΗΕ» το 2018! Από τότε και μάλιστα με τυμπανοκρουσίες τις οποίες δεν άκουσε ποτέ κανείς εδώ στην Ελλάδα, παρά μόνο πριν μερικούς μήνες!
Κανείς δεν παρατήρησε βλέπετε, ότι μόλις ολοκληρώθηκε η έρευνα του Pew Research Center (πριν δωθεί στη δημοσιότητα), ξεκίνησαν και τα μεγάλα κύματα λαθρομεταναστών και προσφύγων στην Ελλάδα το καλοκαίρι του '15!
Βλέπετε, στον ΟΗΕ, συσπειρώθηκαν μαζί με τις μουσουλμανικές χώρες και άλλες μη μουσουλμανικές, οι οποίες οδήγησαν τον ΟΗΕ στο να πάρει μια σειρά αποφάσεων που οδηγούν στο Μαρόκο.
Αναπάντεχοι σύμμαχοι του Ερντογάν ήταν και «Αριστεροί» ηγέτες Δυτικών και Χριστιανικών κρατών για λόγους που όλοι καταλαβαίνετε!
Ετσι ούτε λίγο ούτε πολύ, στο όνομα του ανθρωπισμού, αποφάσισαν να μεταφέρουν από την Ασία και την Αφρική, 2.5 δις μουσουλμάνους σε χώρες που είναι αμιγώς Χριστιανικές!
Με την βούλα του ΟΗΕ. Μόνο που πίσω από όλο αυτό το σχέδιο, βρίσκεται ο αιμοσταγής Ερντογάν μαζί με 2-3 άλλους ζάμπλουτους μουσουλμάνους ηγέτες…
Την συνέχεια;;; Δε νομίζω ότι χρειάζεται να την περιγράψω! Την ξέρετε…


ΥΓ.
Σε λίγες μέρες θα δημοσιευτεί ολοκληρωμένη η έρευνά μου για τον ρόλο του ΟΗΕ στο σατανικό σχέδιο του Ερντογάν!



Το διαβάσαμε από το: Ο ΟΗΕ, ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗ «ΣΥΝΟΔΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΜΑΡΟΚΟ»: ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΩΣ ΤΟ ... 2050 !http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/12/2050.html#ixzz5ZI8lahrY

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια