Βρέθηκε ο νέος “Μπουτάρης” που τον αγαπάνε όλοι οι πράκτορες του Soros.






Βρέθηκε ο νέος “Μπουτάρης” που τον αγαπάνε όλοι οι πράκτορες του Soros.

ΠΗΓΗ

Το τελευταίο χαρτί. Ετσι περιγράφουν την πιθανότητα υποψηφιότητας του Τάσου Τζήκα για τον Δήμο Θεσσαλονίκης πολλά πρόσωπα που κινούνται σε πολιτικούς χώρους από την Κεντροδεξιά του κέντρου της πόλης, το Ποτάμι, το ΚΙΝ.ΑΛΛ., μέχρι τον ΣΥΡΙΖΑ και τους Οικολόγους.
Υπάρχουν
δύο ζητήματα τα οποία δημιουργούν προβληματισμό. Το πρώτο και μεγαλύτερο είναι οι ερμηνείες που έχουν προκύψει με το ζήτημα του ασυμβίβαστου και το άρθρο 11 του «Κλεισθένη», σύμφωνα με το οποίο έχουν πρόβλημα εκλογιμότητας οι πρόεδροι δημόσιων επιχειρήσεων τη διοίκηση των οποίων ορίζει άμεσα ή έμμεσα το Δημόσιο, όπως η ΔΕΘ-HELEXPO.



Ωστόσο η προϊστορία δείχνει ότι τέτοιου είδους προβλήματα ξεπερνιούνται, όπως στην πιο πρόσφατη και χαρακτηριστική υπόθεση που αφορούσε τον Γιάννη Μπουτάρη –το 2014 ήταν και πρόεδρος του Φεστιβάλ Κινηματογράφου– όταν είχε ψηφιστεί ειδική τροπολογία στη Βουλή.


Παρομοίως το ίδιο ζήτημα είχε λυθεί με τροπολογία και το 2012 (κυβέρνηση Παπαδήμου) όταν, ενώ είχε κηρυχθεί έκπτωτος ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας
πήρε δικαίωμα να διεκδικήσει τη θέση του περιφερειάρχη.<<<
<<<
Αν πει το ΝΑΙ …θα νομοθετήσουν φωτογραφικά για να παρακάμψουν άλλον νόμο που θα απαγόρευε την υποψηφιότητά του λόγω ασυμβίβαστου με τη θέση που έχει στην Helexpo. Το έκαναν για τον Μπουτάρη πρόσφατα.
Για σένα , για μένα, για τον άλλον θα ψήφιζε ποτέ τέτοιο φωτογραφικό νόμο ολόκληρη Βουλή;

https://grothia.gr/ekselikseis/europi-ellada/79315/vrethike-o-neos-quot-mpoytaris/?fbclid=IwAR3hcvW4iO_ClF4JDJWcTT6Pqx9g09j9ofuOhx--hukrlV5pyhsiE7Z5qBI

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια