Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για το ξήλωμα των Ελληνο-σκοπιανών συνόρων . Τα Σκόπια θα γίνουν Ελληνικό έδαφος σύμφωνα με το σχέδιο.





Ξυπνήσατε κάπως ; …. Μπράβο !!


Η συμφωνία των Πρεσπών – ως «χρήσιμη ηλίθια» – βοηθάει . H προσπάθειά μας οι Σκοπιανοί να μην θέλουν τη συμφωνία αυτή σήμερα, απέδωσε
( 82% είπε ΟΧΙ στο πρόσφατο δημοψήφισμα ( 63% μέσω της αποχής , 6% ψήφισε ΟΧΙ ενώ , η νοθεία ξεπέρασε το 12%) . Το Ηνωμένο Βασίλειο με 51.9% έφυγε από την ΕΕ


Αυτό που απολαμβάνουμε – γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε – είναι ότι , όλο και περίεργα πράγματα διαπιστώνει τελευταία η Ελληνική ειδησιογραφία τα οποία δεν μπορεί να εξηγήσει κανείς ( επίσημα τουλάχιστον )

Ξέρετε κάτι ; Θα βαρεθείτε να διαπιστώνεται τέτοια περίεργα συμβάντα . Μια άλλη Ελλάδα , η αληθινή Ελλάδα , έχει καιρό τώρα ενεργοποιηθεί . Οι φύλακες έπιασαν δουλειά . Σας είχαν προειδοποιήσει . Από το βορειότερο έως το νοτιότερο και από το δυτικότερο έως το ανατολικότερο σημείο της Ελληνικής επικράτειας ΕΛΛΗΝΕΣ οργανώνονται και παίρνουν το μέλλον της Ελλάδας στα χέρια τους . Λες και ένα αόρατος στρατηγός τους συντονίζει και μια φωνή από τα βάθη των αιώνων τους ενθαρρύνει.

Τι έχουμε λοιπόν έως τώρα , ως τελευταία περίεργα εκτός από τα δεκάδες φανερά που αποσιωπούν τα ελεγχόμενα ΜΜΕ (με το πρόσχημα του Σόρος να μην προβληθούν οι Εθνικιστές και αναστήσουν τον Χίτλερ) , όπως τον ξεσηκωμό μαθητών ενάντια στο ξεπούλημα της Μακεδονίας ;– «Τσουνάμι» καταλήψεων σε Πιερία, Σέρρες,
Κιλκίς και Θεσσαλονίκη.




Gemoderm

Ξεχάστε τις αιμορροΐδες για πάντα!

Το σπρέι Gemoderm βοηθά να απαλλαχθεί κανείς από αιμορροΐδες και ραγάδες του πρωκτού. Χρησιμοποιείται για εξωτερικές και εσωτερικές αιμορροΐδες, την θρόμβωση και τη φλεγμονή, φαγούρα και έκζεμα πρωκτού, κατά αιμορροΐδες μετά τον τοκετό. Σπρέι έχει αντισηπτική, αντι, τοπική αναισθητική, αιμοστατική και στυπτική δράση, προωθεί την απορρόφηση των αιμορροΐδων και την αποκατάσταση του ορθού, θεραπεύει γρήγορα τις ραγάδες του πρωκτού και εξαλείφει την αιμορραγία.ΤΙΜΗ 49,00€

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Powered by WebCash


# Οι «πυραμίδες» (ορόσημο της ελληνικής επικράτειας ως προς τα Σκοπιανά Εδάφη ) 86 στον αριθμό και όχι 105 ( 19 είχαν υποστεί φθορές και είχαν σχεδόν εξαφανιστεί ) και 12 κυλινδρικά κολωνάκια ξηλώθηκαν και αφέθηκαν στο ίδιο σημείο, στο ύψος της συνοριακής γραμμής από την Τοπική Κοινότητα Μεσοκάμπου έως την Τοπική Κοινότητα Αχλάδας του Δήμου Φλώρινας. Αρκετές φέρουν έναν γάντζο στο επάνω μέρος, και έτσι τις απιθώνει εύκολα γερανός. Όλα τα σύνορα θα ξηλωθούν , θα υπάρχει σύντομα ελεύθερη μετακίνηση από και προς τα Σκόπια και σε μερικά χρόνια τα Σκόπια θα είναι Ελληνικό έδαφος .
( εντολή από Ο.Υ.Α/ Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας)

Τρόπος ; Δικαιολογία για αρδευτικά έργα ( δεν ενδείκνυται περεταίρω γνωστοποίηση ) διότι βοήθησαν πολίτες και ένας Ελληνόψυχος επιχειρηματίας .

Μην ξεχνάτε ότι κάθε Σαββατοκύριακο περνούν από την Ελλάδα στην Π.Γ.Δ.Μ. πάνω από 3.000 αυτοκίνητα. Αρκετοί εξ αυτών καταλήγουν στα καζίνο της γειτονικής χώρας.

Τι προηγήθηκε ;

# Μετανάστες εισερχόμενοι από Τουρκία μέσω Έβρου ,καταγγέλλουν τον ξυλοδαρμό τους από Έλληνες αστυνομικούς, ενώ υποστηρίζουν ότι πρώτα τους έγδυσαν – σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης –και μετά τους … ξαπόστελλαν από εκεί που ήρθαν .Τους εντόπισαν κάτοικοι χωριού στην Αδριανούπολη ( πράγματι ) , διαψεύδουν οι έλληνες αστυνομικοί ( που δεν πήραν χαμπάρι ) ενώ ούτε οι σονοριοφύλακες ξέρουν τίποτα για τους «Φρουρούς της Θράκης » Και πως άλλωστε αφού , όλοι μέρα είναι στα tablets τους .Ομάδες κυνηγών όμως βλέπουν .

Σκοπός ήταν οι ομάδες των στρατιωτικών που κάνουν τις περιπολίες στην Ελληνοτουρκική οριογραμμή στον Έβρο και που έχουν υπερτριπλασιαστεί από αρχές Μαρτίου 2018 , να ενεργοποιηθούν και να ξυπνήσουν, και γενικά να σφίξουν … τα σύνορα εκεί . ( Ο.Υ.Α / Φρουροί της Θράκης)

# Άγνωστοι έστησαν ενέδρα θανάτου στους Αμπελόκηπους σε δύο Αλβανούς και τους «γάζωσαν» με καλάσνικοφ . Φυσικά δεν κτύπησε κανείς ( από τύχη Ξεκαθάρισμα ανθρώπων της νύκτας , λέει ως γνωστόν η ΕΛ.ΑΣ .

Σκοπός ήταν να καταλάβει η Κυβέρνηση της Αλβανίας ότι η τύχη 800.000 Αλβανών που ζουν στην Ελλάδα , εξαρτάται από την στάση τους στην Βόρεια ήπειρο . Δυστυχώς δεν αναφέρει κανείς, τί έχουν πάθει έως τώρα μέσα στην Αλβανία μετά την δολοφονία Κατσίφα . . Σύντομα θα ενημερώσουμε . ( Ο.Υ.Α/Α.Τ.Α.Κ)

Μέχρι το επόμενο περίεργο συμβάν , το μενού ( στον καναπέ σας ) εκτός από σανό θα έχει , δημοσκοπήσεις , υποψηφιότητες , Τουρκική προκλητικότητα , κόντρα Εκκλησίας- κράτους , μπαχαλάκηδες και τα τοιαύτα.

Οι πράξεις μας για τους ανθέλληνες είναι επικίνδυνες , κρύβουν σκοπιμότητα και είναι ασυμβίβαστες με τα σχέδιά τους ,
για τους Ελληνόψυχους πατριωτικές

Οι πράξεις μας είναι αμυντικές και στηρίζονται στο άρθρο 120 παρ 4 του Συντάγματος σύμφωνα με το οποίο « H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Καλές γιορτές !!

Σώμα «Φρουροί της Μακεδονίας» μέλος της

ΟΜΑΔΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
https://katohika.gr/ellada/analamvanoume-tin-efthyni-gia-to-ksiloma-ton-ellino-skopianon-synoron-ta-skopia-tha-ginoun-elliniko-edafos-symfona-me-to-schedio/?fbclid=IwAR3UUwa-sKehhguuXaBBYj-oTdcsipo54fLT_EtxFsJrFNRB7vwaF5Gdl8E

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια