Ανάμεσα στο αμορφωτο και στο αχρηστο υπάρχει ενα κερασακι που δεν ειδες ..!





Παλια ειχαμε τις φωτο που σου ελεγαν βρες της διαφορες , εδω αναμεσα στην “ρουκετα” που αμολησε και τον ιδιο τον χαχανουλη εχουμε 3 εξαρια να σχηματιζονται στην εικονα σου …τυχαιο; …Μπορει ναι αλλα μπορει και οχι !!

Ο συμβολισμος του χεριου ειναι πασιγνωστος …απο ολους τους συνομωσιολογους για το τι συμβολιζει .. !! Βαζοντας την καμερα αναλογα και αναμεσα στα δυο λογκο το χερακι
…απλα περιμενεις να κανει την σωστη κινηση το μαριονετακι … και μπουμ…στην ιδια ευθεια σε ανοδο ο συμβολισμος …ε οχι και τοσο τυχαιο …για αυτον που το εστησε…!!




Αν το πηρε χαμπαρι η οχι το ζωντοβολο δεν παιρνω ορκο ..αν τα γνωριζει αυτα τα επικοινωνιακα παιχνιδια για την μαζα και το υποσυνειδητο αμφιβαλω !!’

Τι εννοω και ακουσε με για να πιασεις το προβλημα…αυτα που γραφω τα διαβαζουν και το γνωριζω…εκει ειναι καποια παλικαρια ..θες πες τους κολητους θες πες τους συμβουλους …και ενημερωνουν …αυτοι δεν εχουν ιδεα για ποιο πραγμα μιλαω τοσα χρονια και ανευ ιδεας σχηματιζουν αποψη ..πχ μην δινετε σημασια ο ανθρωπος ειναι γραφικος !!






Αναμεσα τωρα στους ηλιθιους αυτους υπαρχουν και καποιοι ποιο μυημενοι ..συνηθως αυτοι ειναι και πιο κοντα — φιλικα η αναγκαστικα με εκβιασμο μετα φοβου και πιστεως στον στοχο ..ποιον στοχο ; ΤΟν μαλακα Ντε !!…

Αυτοι οι πιο κοντινοι παιρνουν πολλες συμβουλες απο ανθρωπους με βαλιτσακια … διαφορων χρωματων ..αν δεν συμβαινει με αυτο τον τροπο παιρνουν εντολες με τηλεφωνο … για απλες κινησεις + στο προγραμμα οπου και αυτοι που ειναι μυημενοι δεν τα αντιλμβανονται σαν “γεγονοτα” …!

Αν καποιος απο τον περιγυρω ψιλοαντιληφθει
και πει στην ομαδα πχ…ρε παιδια μηπως να δουμε αυτη την πληροφορια , μηπως ο ταδε λεει κατι αλλο κατι καλο…τοτε η ομαδα η πιο κοντινη παιρνει εντολη να τυφλωσει τον στοχο ..ποιον στοχο; Τον Μαλακα Ντε !

Και αυτο το γαιτανακι συμβαινει στα παντα … απο το πιο απλο μεχρι το πιο περιπλοκο…ετσι ο στοχος …μην ξαναρωτησεις θα γινουμε μαλλια !!…. να μην μπορει ποτε να εχει ξεκαθαρη αποψη και γνωμη και να ιοθετει αναγκαστικα την γνωμη της ομαδας…!!

Να ξερεις οτι οταν ενας ανθρωπος αδυνατει να βγαλει ακρη για σημαντικα θεματα που τον εκθετουν η τον βαζουν σε κινδυνο η τον κατατασουν στο επιπεδο υποχειριου …αναγκαστικα η ψυχολογια του τον σπρωχνει να “κρατηθει” απο την ομαδα που “εμπιστευεται”… εχωντας μονιμα την αδυναμια να διακρινει αν αυτη η ομαδα ειναι πραγματικα αξια εμπιστοσυνης !!

Αυτα τα ολιγα ..τα ειπα γρηγορα ισως ανορθογραφα ..δεν ξερω αν θα προλαβω να τα διορθωσω αλλα το μηνυμα παραδοθηκε !!

Stranger.//
https://katohika.gr/stranger-voice/anamesa-sto-amorfoto-kai-sto-achristo-yparchei-ena-kerasaki-pou-den-eides/?fbclid=IwAR3Rxst_r0vM1gDSEo5o6hH_rp0sFD1WJzPp8JpuNf1gUD8l4X8Jj8tqu5k

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια