Ευρωπαική Ένωση προς Ελλάδα – Κρατήστε τους μετανάστες για πάντα και ενσωματώστε τους!





Ευρωπαική Ένωση προς Ελλάδα – Κρατήστε τους μετανάστες για πάντα και ενσωματώστε τους! (προφανώς εννοεί τους λαθρομετανάστες.. διότι κανείς δεν μπήκε νόμιμα)

Σε μια πρωτοφανή δήλωση προχώρησε σε συνέντευξή της η Επίτροπος
του Συμβουλίου της Ευρώπης (το οποίο ελέγχεται από τις Βρυξέλλες) Ντου΄νια Μιγιάτοβιτς με την οποία αποκαλύπτει τα πραγματικά σχέδια της ΕΕ για την Ελλάδα:

Η Ελλάδα δεν αποτελεί πλέον χώρα διέλευσης, αλλά χώρα προορισμού προσφύγων και μεταναστών!


Απαιτεί μάλιστα την ταχεία αποσυμφόρηση των hotpsots στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και άμεση βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης σε αυτά.

Και δηλαδή που προτείνει να πάνε οι αλλοδαποί που θα «αποσυμφορηθούν» από τα hotspots; Θα τους βάλουν οι Έλληνες στα σπίτια τους; Να αδείασουν θέσεις για να έρθουν κι άλλοι;

Μάλιστα όπως αναφέρει η Επίτροπος «είναι καλό βήμα που μεταφέρονται οι μετανάστες στην ενδοχώρα»

Παράλληλα η Επίτροπος για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα τονίζει ότι τα χρήματα που έχουν δοθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση προς την Ελλάδα αποτελούν επίδειξη έμπρακτης αλληλεγγύης και υπάρχουν
τα αρμόδια θεσμικά όργανα που διερευνούν αν αυτά τα κεφάλαια χρησιμοποιήθηκαν από τις ελληνικές αρχές για τους σκοπούς που διατέθηκαν.


Η Επίτροπος για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα του Συμβουλίου της Ευρώπης (πρόκειται για διεθνή οργανισμό και όχι για θεσμικό όργανο της Ευρωπαϊκής Ένωσης) απηχεί τις απόψεις των Βρυξελλών.

Όπως φαίνεται στο βιογραφικό της: Dunja Mijatović (born 8 September 1964 Bosnia and Herzegovina) is the current Council of Europe Commissioner for Human Rights. She was elected by the Parliamentary Assembly of the Council of Europe on 24 January 2018 and took up her function on 1 April 2018.

Στο Συμβούλιο της Ευρώπης υπάρχουν και ευρωπαϊκές χώρες εκτός ΕΕ, αλλά η συντριπτική τους πλειοψηφία ανήκει στην ΕΕ ή επηρεάζεται άμεσα από αυτήν (με εξαίρεση κάποιες πρώην σοβιετικές δημοκρατίες, όπως η Αρμενία, το Καζακστάν και η Λευκορωσία που έχουν προσανατολισμό
προς την Μόσχα)

Είναι σαφές πλέον ότι η ΕΕ επιθυμεί αποδόμηση της ελληνικής κοινωνίας και διάλυση των εθνικών και θρησκευτικών δεσμών με την απρόσκοπτη εισροή χιλιάδων αλλοδαπών αλλόθρησκων και αλλόφυλων σε μια χώρα που οι γηγενείς δεν γεννούν πια.
https://hellas-now.com/eyropaiki-enosi-kratiste-toys-metanastes-gia-panta-kai-ensomatoste-toys/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια