Πορεία λαθρομεταναστών στην Αθήνα για τον Μωάμεθ: Aν ήταν Έλληνες για την Μακεδονία θα έτρωγαν ξύλο και χημικά!


Πορεία λαθρομεταναστών στην Αθήνα για τον Μωάμεθ: Aν ήταν Έλληνες για την Μακεδονία θα έτρωγαν ξύλο και χημικά!

ΠΗΓΗ

Στην Ελλάδα των Τσίπρα-Καμμένου μόνο πορείες για Ισλάμ και καταλήψεις για το Πολυτεχνείο επιτρέπονται. Για την Μακεδονία και τα εθνικά θέματα οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στέλνουν άμεσα ΜΑΤ, εισαγγελείς και παρακρατικούς για να καταστείλουν τις αντιδράσεις.


Οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες που ζουν στην Αττική συγκεντρώθηκαν στην Ομόνοια και πραγματοποίησαν πορεία μέχρι την Πλατεία Κουμουνδούρου όπου βρίσκονται τα κεντρικά γραφεία του Σύριζα (τυχαίο; Δε νομίζω) για να γιορτάσουν τα «γενέθλια του Μωάμεθ» και μάλιστα ούτε καν Παρασκευή αλλά Κυριακή, την χριστιανική ιερή μέρα και αργία.



Στην πόλη του Σωκράτη και του Πλάτωνα. Στην πόλη που κήρυξε ο Απόστολος Παύλος και ο Άγιος Διονύσιος ο Αρεοπαγίτης. Στην πόλη όπου πραγματώθηκε η συνένωση και συμπόρευση του αρχαίου ελληνικού πνεύματος και του χριστιανικού Ευαγγελίου, από τους τρεις Ιεράρχες με κορυφή τους Άγιους Μέγα Βασίλειο και Γρηγόριο το Θεολόγο που φοίτησαν στην Φιλοσοφική Ακαδημία των Αθηνών.



Επέτρεψαν να λάβει χώρα μαζική συγκέντρωση μουσουλμάνων λαθρομεταναστών στο κέντρο της Αθήνας, στο πλαίσιο του εορτασμού της επετείου γέννησης του προφήτη Μωάμεθ, ο οποίος έδωσε εντολή στους πιστούς του να λιθοβολούν τις γυναίκες τους και τους έταζε “πιλάφια” και ατελείωτες σαρκικές ηδονές στον δικό του “παράδεισο”, εφόσον περάσουν από μαχαίρι όλους τους “άπιστους”, “γκιαούρηδες” χριστιανούς.

Βέβαια όλα τα παραπάνω συμβαίνουν με την ανοχή της ανθελληνικής συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Στην Ελλάδα των Τσίπρα-Καμμένου εάν είσαι λαθρομετανάστης, μουσουλμάνος, αναρχικός κτλ και διαδηλώνεις για το Ισλάμ και τον Μωάμεθ ή καταστρέφεις την Αθήνα και τις περιουσίες των Ελλήνων πολιτών για να γιορτάσεις το πολυτεχνείο… είσαι πολιτικά ορθός.


Ενώ αν είσαι Έλληνας Πατριώτης και αγωνίζεσαι ενάντια στην προδοσία της Μακεδονίας σε περιμένουν τα ΜΑΤ, τα χημικά, το ξύλο και άμα είσαι και μαθητής που κάνεις κατάληψη στο σχολείο σου τότε σε απειλούν οι καθηγητάδες της αριστεράς μέχρι και παρακρατικοί!



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια