Έτσι θα αφαιρέσετε όλο το λίπος από το σώμα σας! (ΣΥΝΤΑΓΗ)






Είναι ένα υγρό το οποίο θα σας βοηθήσει να χάσετε το περιττό λίπος,πολύ γρήγορα.
Το καλύτερο είναι ότι φτιάχνεται με δύο συστατικά που όλου έχουν στο ψυγείο τους:
σέλινο και λεμόνι.


Το σέλινο περιέχει σίδηρο, ασβέστιο, φώσφορο και βιταμίνες C, B1, B2 και Κ.
Θεωρείται ότι έχει φαρμακευτικές ιδιότητες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε παθήσεις των νεφρών και της ουροδόχου κύστης καθώς και κατά των αρθριτικών παθήσεων.



Το λεμόνι πολύτιμο σε θρεπτικά συστατικά
Ο χυμός του λεμονιού περιέχει μεγάλη ποσότητα από Βιταμίνες και κυρίως βιταμίνη C. Παλιότερα τον χυμό του λεμονιού τον χρησιμοποιούσαν σαν αντισκορβουτικό.
Πέρα από την βιταμίνη C περιέχει σε βιταμίνες Β1, Β2, Β3, Β6, το λεμόνι αποτελεί μια μικρή διατροφική έκπληξη, πλούσια σε πολύτιμα θρεπτικά συστατικά. Αρκεί να αναφέρουμε, πως κάθε λεμόνι πέρα από τις σημαντικές βιταμίνες, που περιέχει, είναι πλούσιο και σε πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, κάλιο, και ανόργανα άλατα όπως το ασβέστιο , φώσφορο, μαγνήσιο, πυρίτιο, ασβέστιο καθώς και σε μεταλλικά άλατα.
Ο χυμός του, αποτελεί μια πραγματικά ευχάριστη έκπληξη για τον οργανισμό, καθώς πέρα από την απαραίτητη νοστιμιά, που χαρίζει σε ορισμένα «αδιάφορα» φαγητά, κυρίως θωρακίζει τον οργανισμό απέναντι σε μια σειρά
ασθενειών και λοιμώξεων.


Ας πάμε όμως στην Συνταγή μας

Συστατικά

400 γραμμάρια σέλινο
1 κιλό λεμόνια

Πως φτιάχνεται
Βάζουμε σε ένα σκεύος μαγειρικής 400 γραμμάρια σέλινο και προσθέτουμε 2 λίτρα νερό. Στη συνέχεια προσθέτουμε λίγη τριμμένη φλούδα λεμονιού.
Μαγειρεύουμε για 20 λεπτά και στη συνέχεια το αφήνουμε να κρυώσει .
Στη συνέχεια ρίχνουμε 1kg χυμό λεμονιού μέσα στο μείγμα, περάστε το μείγμα από ένα σουρωτήρι και τοποθετήστε το σε ένα μπουκάλι.
Θα πρέπει να καταναλώνεται ένα ποτήρι από αυτό το υγρό πριν από κάθε γεύμα
*Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια θεραπεία ή διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.
https://therapeftis.blogspot.com/2018/11/blog-post_19.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια