Παπαδημούλης: «Ρατσιστές όσοι ζητούν κοινωνικό μέρισμα μόνο για Έλληνες»







«Η λογική “κοινωνικό μέρισμα μόνο για Έλληνες”, μυρίζει ρατσισμό», δηλώνει ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης και αναρωτιέται αν η Νέα Δημοκρατία και το Κίνημα Αλλαγής θα πουν κάτι γι’ αυτό ή θα κρατήσουν «μικροπολιτική σιωπή».



«Το κοινωνικό μέρισμα καλώς το πήραν όσοι μένουν στην Ελλάδα και πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις καθώς και τα κοινωνικά κριτήρια που ορίστηκαν. Η λογική “κοινωνικό μέρισμα μόνο για Έλληνες”, μυρίζει ρατσισμό. Θα πουν κάτι γι’ αυτό η ΝΔ και το “Κίνημα Αλλαγής”; Πάλι μικροπολιτική σιωπή;», έγραψε ο κ. Παπαδημούλης σε ανάρτησή του στο twitter.


Dim. Papadimoulis
✔@papadimoulis




Το κοινωνικό μέρισμα καλώς το πήραν όσοι μένουν στην Ελλάδα κ πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις καθώς κ τα κοινωνικά κριτήρια που ορίστηκαν. Η λογική «κοινωνικό μέρισμα μόνο για Έλληνες», μυρίζει ρατσισμό. Θα πουν κάτι γι αυτό η ΝΔ κ το «Κίνημα Αλλαγής»; Πάλι μικροπολιτική σιωπή;
152
11:11 π.μ. - 27 Δεκ 2017
Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter157 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter





Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha κοινωνικό μέρισμα έλαβαν πολίτες 172 διαφορετικών εθνικοτήτων μεταξύ των οποίων υπολογίζεται πως ήταν:

-Περί τα 9.700 άτομα από ασιατικές ή αφρικανικές χώρες όπως η Ινδία, το Μπαγκλαντές, η Σρι Λάνκα, οι Φιλιππίνες και η Αίγυπτος


-Περί τους 97.000 ήταν οι δικαιούχοι από Αλβανία, Βουλγαρία και Ρουμανία και

-Περί τα 1.500 άτομα από Γερμανία, Ολλανδία, Γαλλία και Ηνωμένο Βασίλειο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια