Ξεκίνησαν οι επιθέσεις κατά σχολείων: Άγνωστοι κατέβασαν πανό για την Μακεδονία και τα έκαψαν





Δεν αντέχουν κάποιοι τον ξεσηκωμό των Ελλήνων μαθητών και με την πλήρη κάλυψη της Κυβέρνησης, ξεκίνησαν τις επιθέσεις.

Ποια σχολεία τελούν υπό κατάληψη

Οκτώ είναι συνολικά τα σχολεία
που βρίσκονται υπό κατάληψη στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με το Rthess.gr, αντιδρώντας στη «Συμφωνία των Πρεσπών», και υποστηρίζοντας την ελληνικότητα της Μακεδονίας. Στην Θεσσαλονίκη το κάλεσμα είναι για τις 11:00 στο Άγαλμα Βενιζέλου ενώ αντίστοιχα καλέσματα υπάρχουν και για συγκεντρώσεις σε πολλές πόλεις της χώρας.

Τα σχολεία που τελούν υπό κατάληψη για την Μακεδονία, στην πλειοψηφία τους στα δυτικά της πόλης. Υπό κατάληψη τελούν το 3ο ΓΕΛ και το 2ο ΕΠΑΛ στον Εύοσμο, το 3ο Γυμνάσιο στην Πολίχνη, το ΕΠΑΛ στη Χαλάστρα, το 1ο ΕΠΑΛ στη Νεάπολη, το 2ο ΓΕΛ στο Ωραιόκαστρο, το 1ο ΓΕΛ στη Μενεμένη και το ΕΠΑΛ στην Καλαμαριά.


Επίσης υπό κατάληψη για τη Μακεδονία τελούν έξι σχολεία στις Σέρρες (1ο, 2ο, 3ο και 6ο Γυμνάσιο καθώς και το 2ο και 4ο ΓΕΛ) καθώς και το 1ο ΕΠΑΛ Γιαννιτσών.

ΕΚΑΨΑΝ ΠΑΝΟ ΣΕ ΛΥΚΕΙΟ!


Εν τω μεταξύ, μαθητές του 2ου Γυμνασίου και Γενικού Λυκείου Σερρών προχώρησαν σε κατάληψη των σχολικών τους μονάδων αντιδρώντας όχι στη Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά και στην επίθεση που δέχτηκε την προηγουμενη μέρα το σχολείο τους, καθώς οι γνωστοί-άγνωστοι τους έκαψαν πανό που έγραφε πάνω Μακεδονία!


ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ


Για το Μακεδονικό και τη Συμφωνία των Πρεσπών ετοιμάζουν κινητοποιήσεις και καταλήψεις μαθητές στη Θεσσαλονίκη και σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου.

Με αυτή την αφορμή εξέδωσε ανακοίνωση η πανελλήνια ομοσπονδία πολιτιστικών συλλόγων Μακεδόνων που στηρίζει τη δράση τους.

Όπως αναφέρεται:

«Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολουθούμε τις κινητοποιήσεις των μαθητών για την υπεράσπιση της Μακεδονίας από τις ολέθριες συνέπειες που διαφαίνεται να έχει η Πατρίδα μας από την συμφωνία» των Πρεσπών. Οι μαθητές ξεσηκώθηκαν με αφορμή την άδικη αποβολή των μαθητών που συμμετείχαν στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στον Γέρακα Αττικής.

Τα πραγματικά αίτια του απρόσμενου αυτού
ξεσηκωμού εντοπίζονται στην βαθιά πεποίθηση των μαθητών ότι το μέλλον της Ελλάδας, της Μακεδονίας και το δικό τους υποθηκεύεται ανεπιστρεπτί με την παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας, η οποία αποτελεί ΚΙΝΔΥΝΟ για την ειρήνη στην ευρύτερη περιοχή και οδηγεί σε ακρωτηριασμό της Πατρίδας μας.

Το μαθητικό κίνημα για την υπεράσπιση της Μακεδονίας ξεκίνησε ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ, χωρίς καμία μεθόδευση, με μόνο κριτήριο το ΑΛΑΝΘΑΣΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ της νεολαίας που ένιωσε ότι πραγματοποιείται μεγάλη ΑΔΙΚΙΑ στην Πατρίδα μας.
Από την πρώτη στιγμή οι μαθητές που συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις βίωσαν τον ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ από ακραίες πολιτικές οργανώσεις, οι οποίες με απροκάλυπτα ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ και ΔΙΧΑΣΤΙΚΟ τρόπο έκαναν τα πάντα για να υποβαθμίσουν και να σπιλώσουν την πρωτοφανή πρωτοβουλία των μαθητών να διαδηλώσουν για τα δίκαια του μακεδονικού Ελληνισμού.

Μοιράστηκαν προπαγανδιστικά φυλλάδια έξω από σχολεία, τα οποία προωθούν αναληθή και ανιστόρητο χάρτη που κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά ξένες μυστικές υπηρεσίες το 1993 περί δήθεν ύπαρξη 3 Μακεδονιών, με προφανή σκοπό να βλάψουν την Ελλάδα.




Γιαννιτσά 28 Νοεμβρίου 2018
Για το ΔΣ

Γεώργιος Ευθ. Τάτσιος
Πρόεδρος ΠΟΠΣΜ

https://hellas-now.com/xekinisan-oi-epitheseis-kata-scholeion-agnostoi-katevasan-pano-gia-tin-makedonia-kai-ta-ekapsan/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια