ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΩΜΑ ΟΤΙ: Νομοθετούν καθ’ υπόδειξη των θεσμών και με έξωθεν παρεμβάσεις που αυτό υποβαθμίζει την ποιότητα απονομής της Δικαιοσύνης.





Ομολογία Δικαστών & Εισαγγελέων 15.02.16

ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΩΜΑ ΟΤΙ:
Νομοθετούν καθ’ υπόδειξη των θεσμών και με έξωθεν παρεμβάσεις που αυτό υποβαθμίζει την ποιότητα απονομής της Δικαιοσύνης.

Η ΕΛΛΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ
ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΟΧΗ.


Έλληνες ψηλά το κεφάλι
Η ισχύς εν τη ενώσει
Ελευθερία ή Θάνατος————————————

1.ΥΓ:
To Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, κατά τη συνεδρίασή του στην πόλη της Θεσσαλονίκης, την 06.02.2016, μετά από ομόφωνη απόφαση, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Δες παρακάτω το link:
http://ende.gr/omofoni-anakoinosi-tou-d-s-tis-enosis-dikas…/

2.ΥΓ:
Για όσους εντός αιθουσών δικαστηρίων, επικαλούνται το Σύνταγμα,προκειμένου να αποδείξουν την αντισυνταγματικότητα των νόμων,διατάξεων και διοικητικών αποφάσεων,με τους οποίους τους επιβάλλονται ποινές και πρόστιμα εις βάρος τους και οι δικαστές για να αποφύγουν να γίνουν δυσάρεστοι στο καθεστώς, δικαιολογούνται πως ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ της υποθέσεως τόσο βαθιά, αλλά την πράξη σας, της μη συμμόρφωσης στον νόμο,τη διάταξη ή τη διοικητική απόφαση,να τους τρίβεται στα μούτρα
το ΑΡΘΡΟ 93 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 4 του ΣΥΤΑΓΜΑΤΟΣ
και
το ΑΡΘΡΟ 87 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 2 του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

‘Αρθρο 93
4. Tα δικαστήρια ΥΠΟΧΡΕΟΎΝΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ εφαρμόζουν νόμο που το περιεχόμενό του είναι αντίθετο προς το Σύνταγμα.

‘Αρθρο 87
2. Oι δικαστές κατά την άσκηση των καθηκόντων τους υπόκεινται ΜΟΝΟ στο Σύνταγμα και στους νόμους και σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ να συμμορφώνονται με διατάξεις που έχουν τεθεί ΚΑΤΑ ΚΑΤΑΛΥΣΗ του Συντάγματος.

ΣΗΜΑΔΕΨΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ…

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΙΡΟΙ ΕΥΘΥΝΩΝ…
ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ…


Μας κοροϊδεύουν κατάμουτρα κιόλας.
Δες δηλώση Παυλόπουλου :

pronews.gr

https://katohika.gr/ellada/omologoun-oma-oti-nomothetoun-kath-ypodeiksi-ton-thesmon-kai-me-eksothen-paremvaseis-pou-afto-ypovathmizei-tin-poiotita-aponomis-tis-dikaiosynis/?fbclid=IwAR0W45qV3GpcCMTGIRENveGIG_emT_uvq2Y3AJL7lXS4KCbZNrUoUKRdszM

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια