ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΠΟΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΟΥΝ….!!!





Για εμάς δεν είναι απλά ένα πανί. Συγχαρητήρια στον αστυνομικο που έσωσε την ελληνική σημαία. Μπράβο σε όλους τους αστυνομικους που επιβίωσαν από ακόμα ένα βιασμό της λογικής, μια ημέρα γιορτής για τους εγκληματίες και
ντροπής για την χώρα.

Η μνημη μιας ημερας
που πολακις εχουμε αναλυσει τι συνεβει,ποιο ηταν το κλιμα της εποχης,για ποιο λογο εγινε οτι εγινε,τα ψεμματα που ειπωθηκαν και ποιοι εν τελει ωφεληθηκαν απο ολη αυτη την ιστορια.


Η χωρα και η πατριδα περαν της οικονομικης χρεοκωπιας που υπεστει και καποιοι κανουν οτι δεν τη βλεπουν εχει πληγωθει απο κατι χειροτερο….την χρεοκωπια των ηθικων αξιων και της αξιοπρεπειας.



Ηρθε η ωρα οι πολιτες αυτης της χωρας να παρουν την τυχη της πατριδας στα χερια τους.Ν αντισταθουν και να πολεμησουν σε ενα ανωτερο επιπεδο.




Ολοι αυτοι ειναι εδω με εντολες να κλεψουν τον τροπο ζωης σου,να βιασουν την αξιοπρεπεια και την ιδεολογια σου και να σκλαβωσουν το μυαλο σου.

Δεν εχεις πια καμια δικαιολογια για οτι ακολουθησει.Εισαι πλεον κι εσυ υπευθυνος για την ηθικη κατρακυλα αυτης της χωρας.

Ηρθε η ωρα να αποφασισεις αν θα κατσεις στ αυγα σου και θα συνεχισεις να ξεφτιλιζεσαι η θα πολεμησεις για να ξαναπαρεις πισω την χαμενη σου αξιοπρεπεια…

SINOMOSIOLOGOS
sinomosiologos
https://katohika.gr/ellada/eftase-i-ora-oi-polites-avtis-tis-choras-na-apofasisoun-poia-ellada-theloun/?fbclid=IwAR2rasWFh1R8_Jx9PGPcWHytEaqfH41L58v21neIm8HwIZNgZH15F-e_FKk

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια