Χριστούγεννα και πολιτική ορθότητα: Ρούντολφ ο….ρατσιστής!






Θα μπορούσε να είναι αστείο, αυτό που θα διαβάσετε παρακάτω αλλά δεν είναι.
Πολλά έχουμε ακούσει τα τελευταία χρόνια, από τους….προοδευτικούς κυρίους, που στηρίζουν την Παγκοσμιοποίηση της Αθεΐας. Το τελευταίο θύμα της..προοδευτικής προπαγάνδας είναι ο γνωστός Ρούντολφ το ελαφάκι.

Γνωστή ενημερωτική ιστοσελίδα, ούτε λίγο ούτε πολύ, υποστήριξε ότι το γνωστό…ελαφάκι προωθεί τον ρατσισμό. Ναι καλά διαβάσατε, έγινε και αυτό.


Προφανώς δεν θέλουμε να θίξουμε κάποιον αλλά:

Πόσο λογικό είναι, να ακούμε και να διαβάζουμε τέτοιου είδους πράγματα;

Ο Ρούντολφ με την….κόκκινη μυτούλα , παιδικό έργο που βγήκε το 1964, δέχθηκε σκληρή κριτική από την συγκεκριμένη ιστοσελίδα, την οποία καθημερινά διαβάζουν πολλοί άνθρωποι.

Δείτε:


Σημείωση: Το συγκεκριμένο παιδικό, η αμερικανική τηλεόραση το προβάλει κάθε Χριστούγεννα, καθώς το αγαπάνε μικροί αλλά και μεγάλοι.

Έχουμε φτάσει στο σημείο, να συζητάμε τέτοιου είδους πράγματα. Η θολοκουλτούρα έχει πολύ γερές βάσεις, σε ολόκληρο τον κόσμο. Φυσικά, ο κόσμος που έμαθε για τον…ρατσιστή Ρούντολφ, πήρε το θέμα στα αστεία.

Είναι φανερό, ότι κάποιοι έχουν μπερδέψει πολλές έννοιες μέσα στο μυαλό τους. Έχουν ξεχάσει τι σημαίνει να είναι κάποιος ρατσιστής. Ζούμε στην εποχή του τρελού νερού.

Τι να πει κανείς. Τα σχόλια δικά σας!

el.gr

https://katohika.gr/diethni/christougenna-kai-politiki-orthotita-rountolf-o-ratsistis/?fbclid=IwAR2h3izZlPof8MGn-KIRIO-B8jg5-I7SEWFhe4ttbfr3m9hgYgIFu-Vyf1k

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια