Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ .





ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΨΗΦΙΖΕΙΣ .

Δημοκρατία θα είχες αν :

_Οι τρείς ανεξάρτητες Αρχές ,η Νομοθετική ,η Εκτελεστική και η Δικαστική ,ήταν πραγματικά Ανεξάρτητες

_Η χώρα δεν είχε παραδώσει την Εθνική της Κυριαρχία

_Δεν καταντούσε υποθηκευμένος "χώρος"
- Είχε νομισματική ανεξαρτησία και εθνικό νόμισμα που θα μπορούσε να το υποτιμήσει και να κάνει τιμαριθμική αναπροσαρμογή μισθών και συντάξεων σε αντίθεση με το ευρώ που υποτιμά το βιοτικό επίπεδο και τις ζωές των ανθρώπων .
-Δεν είχαν ξεπουληθεί τα πάντα ,μέσω ενός υπερταμείου που το χειρίζονται ξένοι
-Δεν είχαν εκδιωχθεί τα νιάτα από την πατρίδα
-Πλήρωνες φόρους στο κράτος και όχι χαράτσια σε μια Ανεξάρτητη ξενοδιοικούμενη Αρχή ,όπου ούτε ο ίδος ο ΥΠΟΙΚ δεν δικαιούται να ελέγξει και η οποία είναι τόσο "δημοκρατική " και τόσο "διαφανής" όπου δεν δίνει λόγο ΠΟΥΘΕΝΑ δηλαδή δεν υπόκειται σε ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ .
-Υπήρχε ΙΣΟΝΟΜΙΑ ,ΙΣΗΓΟΡΙΑ και ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
-Είχες λόγο και λαμβάνονταν υπ ΄όψιν η ετυμηγορία σου ,η ΛΑΙΚΗ ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ για την μη παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας ,της Εθνικότητας , της ψεύτικης Μακεδονικής γλώσσας και της πλαστογράφησης της ιστορίας σου όταν έκανες τα δύο μεγαλειώδη συλλαλητήρια αλλά και όσα ακολούθησαν .
-Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν είχε ρόλο γλάστρας και μάλιστα ακριβοπληρωμένης .
-Η χώρα δεν καθίστατο έρμαιο του κάθε πλειοψηφούντος που για άλλα τον ψήφισες και ακριβώς τα αντίθετα έπραξε ,μόνο και μόνο επειδή γνωρίζει πως αρκεί να σου υφαρπάξει την ψήφο και να μην λογοδοτήσει ποτέ αλλά να εξασφαλίσει τέσσερα χρόνια εξουσίας που θα κάνει ό,τι γουστάρει
και όχι ό,τι υποχρεούται από την ΛΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ .
Αν νομίζεις λοιπόν πως έχεις Δημοκρατία επειδή σου δίνουν (ακόμα ) στην κατεχόμενη χώρα μας το δικαίωμα να ψηφίζεις μόνο και μόνο για να έχουν νομότυπη κάλυψη στις ανομίες τους για τις οποίες φρόντισαν και φροντίζουν με τον Νόμο περί (μη) ευθύνης υπουργών ,είσαι βαθιά νυχτωμένος .
Με τα σημερινά δεδομένα ,θα πρέπει να ρίχνουμε ζάρια η να πηγαίνουμε στις καφετζούδες ή να μυρίζουμε τα δάχτυλα μας ,γιατί μετά το ταμείο΄της κάλπης ,τίποτα δεν σου εγγυάται πως επέλεξες πρόγραμμα μέσω του κόμματος που ψήφισες το οποίο και θα εφαρμόσει .
Αντιθέτως ,εδώ εκτός του να επιλέξεις πρόγραμμα ,θα πρέπει να έχεις και ....μαντικές ικανότητες ως προς το ποιός προτίθεται να το εφαρμόσει ή όχι .
Γιατί τακτικότατα το πρόγραμμα είναι μόνο για να σε δελεάσει και να σου αρπάξει την ψήφο αλλά όχι για να εφαρμοστεί ....
Με το υπάρχον σύστημα ,αρκεί να αρπάξουν την ψήφο σου με κάθε μέσον και μετά ....μη τον είδατε τον Παναγή ...
Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ .
Δεν έχουν Δημοκρατία στις αποικίες ,πόσο περισσότερο στις μπανανίες .
Και σα να μην έφθαναν όλα αυτά ,ολισθαίνουμε σε ακόμα χειρότερα μονοπάτια καθεστωτικού ολοκληρωτισμού .
Οποιος δεν είναι μαζί τους ,είναι εναντίον τους ,είναι "φασίστας " και κάθε άλλο κοσμητικό που δεν βάζει ανθρώπου νους .
Η δε συγκεκριμένη λέξη
,έχει γίνει καραμέλα .....
Οχι κύριοι δεν είναι φασίστες όσοι είναι εναντίον των πολιτικών της παράδοσης της χώρας ,της τυφλής υποτέλειας ,στους νεοναζί κατακτητές μας με το προσωπείο της ΕΕ.
Ξεχάσαμε ακόμα και να διαφωνούμε σε κόσμιο επίπεδο δημιουργικού διαλόγου και κολλάμε μια ταμπέλα κι όποιον πάρει ο ...χάρος !
Ποτέ άλλοτε από την μεταπολίτευση και έπειτα δεν είδαμε τέτοιο χαμηλό επίπεδο λόγου ,επιπέδου " ταμπέλας " και καφενέ ,ακόμα και μεταξύ πολιτικών αρχηγών .
Τέτοια σκοπούμενη πόλωση και τέτοια άνοδο των άκρων αλλά και των ακραίων χαρακτηρισμών ελλείψει επιχειρημάτων! Βοήθεια μας ....



Ε.Σουραβλά





Το διαβάσαμε από το: Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ . http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/11/blog-post_6712.html#ixzz5XPCDe8ay

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια