Συνεχίζεται η βεντέτα με Καμμένο.

Οι επόμενες κινήσεις του Νίκου Κοτζιά
Αποφασισμένος να συνεχίσει τη μάχη με τον Πάνο Καμένο εμφανίζεται ο Νίκος Κοτζιάς που ζήτησε για άλλη μια φορά χθες το βράδυ να δημοσιοποιηθεί η 9σέλιδη επιστολή παραίτησής του


Αποφασισμένος να συνεχίσει τη μάχη με τον Πάνο Καμένο εμφανίζεται ο Νίκος Κοτζιάς που ζήτησε για άλλη μια φορά χθες το βράδυ να δημοσιοποιηθεί η 9σέλιδη επιστολή παραίτησής του. Αίσθηση προκαλεί και η φράση του κ.Κοτζιά ότι "Αυτός που ρίχνει λάσπη έχει βρώμικα χέρια" γεγονός που ερμηνεύεται ότι θα υπάρξει συνεχεία στις αποκαλύψεις για τα μυστικά κονδύλια στα Υπουργεία Άμυνας και Εξωτερικών.

Οι πληροφορίες θέλουν τον κ. Κοτζιά, να «ανοίγει» ακόμα περισσότερο τα χαρτιά του το Σάββατο (20/10) στηντελετή παράδοσης –παραλαβής στο ΥΠΕΞ, αλλά και στο Ηράκλειο την ερχόμενη Δευτέρα όπου θα πραγματοποιήσει ομίλια.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες ο κ. Κοτζιάς, θα αναζητήσει συμμαχίες εντός Βουλής, προκειμένου να κατατεθεί πρόταση νόμου προκειμένου να περνούν από έλεγχο στη Βουλή, όλα τα μυστικά και απόρρητα κονδύλια και των άλλων υπουργείων, εκτός του ΥΠΕΞ, που ήδη ελέγχεται. «Η χώρα έχει ανάγκη σοβαρότητας, νηφαλιότητας, ηθικής και στρατηγικής μακρόχρονης σκέψης», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο,
οι πρώτες παρενέργειες από τη συζήτηση που άνοιξε ο Κοτζιάς για τα μυστικά κονδύλια φάνηκαν χθες, καθώς υπήρξε δημοσίευμα για διάθεση απόρρητων κοδνυλίων του ΥΠΕΞ σε ΜΜΕ των Σκοπίων και της Αλβανίας. Το Μαξίμου αντέδρασε με ανακοίνωση σε οξύ ύφος κάνοντας λόγο για πολιτική αθλιότητα, αφού απέδωσε τη σχετική διαρροή στην ΝΔ, διέψευσε το περιεχόμενο κάνοντας λόγο για «δήθεν πληροφορίες» η διακίνηση των οποίων θίγει τα εθνικά συμφέροντα και συνιστά ακόμη και προβοκάτσια που υπονομεύει την εξωτερική πολιτική της χώρας.

Η 9σέλιδη επιστολή παραίτησης

Να δοθεί στη δημοσιότητα η επιστολή παραίτησής του, ζήτησε ο Νίκος Κοτζιάς σε νέες δηλώσεις του εχθές, μετά την συνεδρίαση της πολιτικής γραμματείας του ΠΡΑΤΤΩ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην υπουργός αναφέρει στην επιστολή του πρόσωπα και πράγματα, που ευθύνονται για την κυβερνητική κρίση. και για κινήσεις εκτός της εθνικής γραμμής Λέγεται ότι καταγράφει και κάποια γεγονότα για τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο, που προκαλούν ερωτηματικά και ανησυχία.
Ο κ. Κοτζιάς αναφέρεται και σε αντιδιπλωματική συμπεριφορά του υπουργού Άμυνας κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στην Αμερική.

Αναφερόμενος στην συμπόρευση του ΠΡΑΤΤΩ με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κοτζιάς δήλωσε: «Είμαστε κομμάτι του λαϊκού κινήματος που σήμερα κυβερνά», σημείωσε ο κος Κοτζιάς διαμηνύοντας πως η κίνηση ΠΡΑΤΤΩ και οι τρεις βουλευτές της θα συνεχίσουν να στηρίζουν την κυβέρνηση.

Στη συνεδρίαση μετείχε η προσκείμενη στο Πράττω βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ στην Α΄ Πειραιά Γεωργία Γεννιά, όχι όμως ο βουλευτής Νίκος Τόσκας ο οποίος έχει αποχωρήσει από την Κίνηση εδώ και καιρό, ενώ δεν εμφανίστηκε ούτε κάποιος άλλος βουλευτής παρά τις «πληροφορίες» που διακινούνταν χθες ότι ο Ν. Κοτζιάς ελέγχει ακόμη 2 ή 3 βουλευτές. Ο κ. Κοτζιάς αναφερόμενος στον πολιτικό
σχεδιασμό του ΠΡΑΤΤΩ, ανέφερε την προετοιμασία πανελλαδικής διάσκεψης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, υπενθυμίζοντας πως το ΠΡΑΤΤΩ έχει 130 δημοτικές κινήσεις και θα συμμετάσχει σε συμμαχικά σχήματα στις επικείμενες εκλογές.






Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/386914/sunehizetai-i-vedeta-me-kammeno-oi-epomenes-kiniseis-tou-nikou-kotzia-/#ixzz5UNV3r7RH

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια