Πούτιν: αν δεχθούμε πυρηνικό χτύπημα, ο εχθρός δε θα έχει καν χρόνο να μετανοήσει ενώ εμείς θα πάμε στον Παράδεισο - Θα τελειώσει η ζωή στη γη









Freepen.gr - Μιλώντας στην ετήσια συνάντηση της λέσχης συζήτησης Valdai στο Σότσι, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν άγγιξε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων. Ένα εξ αυτών υπήρξε η αμυντική πολιτική και το πυρηνικό δόγμα της χώρας.






Το πυρηνικό δόγμα της Ρωσίας δεν προβλέπει προληπτικό χτύπημα, αλλά η Μόσχα είναι αποφασισμένη να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε πρώτη επίθεση από ένα δυνητικό επιτιθέμενο, δήλωσε την Πέμπτη ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν μεταδίδει το sputniknews.com.






"... εάν είμαστε έτοιμοι, εάν είμαι έτοιμος, να χρησιμοποιήσω τα όπλα που έχουμε στη διάθεσή μας,
συμπεριλαμβανομένων των όπλων μαζικής καταστροφής, για να προστατέψουμε τα συμφέροντά μας. Θα σας υπενθυμίσω όσα είπα και είπα ότι στην έννοια των πυρηνικών όπλων δεν υπάρχει καμία ιδέα μιας προληπτικής επίθεσης", δήλωσε ο Πούτιν μιλώντας στο φόρουμ Valdai Discussion Club.






"Η φιλοσοφία μας είναι μια απάντηση σε μια προληπτική επίθεση. Για όσους γνωρίζουν, δεν υπάρχει λόγος να εξηγήσουμε τι είναι, αλλά για τους απροκάλυπτους θα το πούμε ξανά. Αυτό σημαίνει ότι είμαστε έτοιμοι και θα χρησιμοποιήσουμε πυρηνικά όπλα μόνο όταν είμαστε βέβαιοι, ότι κάποιος, ένας πιθανός επιτιθέμενος, χτυπά στη Ρωσία, στο έδαφός μας ", δήλωσε ο Πούτιν.






"Ο επιτιθέμενος πρέπει να γνωρίζει ότι η τιμωρία του θα είναι αναπόφευκτη, ότι θα καταστραφεί και εμείς, τα θύματα της επιθετικότητας, θα πάμε στον ουρανό ως μάρτυρες, ενώ αυτοί απλά θα πεθάνουν επειδή δεν έχουν καν χρόνο να μετανοήσουν",
πρόσθεσε .




Ο Πούτιν τόνισε ότι η Ρωσία δε θα ξεκινήσει ποτέ πυρηνικό πόλεμο, καθώς θα οδηγούσε σε παγκόσμια καταστροφή.






Владимир Путин о возможной ядерной агрессии: "Агрессор должен знать, что возмездие неизбежно, что он будет уничтожен. Мы жертвы агрессии, мы как мученики попадем в рай. А они просто сдохнут. Потому что даже раскаяться не успеют".
http://www.freepen.gr/2018/10/blog-post_992.html?fbclid=IwAR0LujX3XBUZLxcr34h11My_EkGOgMgT1B2T_H2CL1NbzUgxN9F0rpEAOCY

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια