«ΒΟΜΒΑ»: Ο Πάιατ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ στο κύκλωμα ΕΞΑΓΟΡΑΣ ψήφων στα Σκόπια για τη Συμφωνία των Πρεσπών…





Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε το γαλλικό ιστολόγιο reseau international σχετικά με την επικείμενη ψηφοφορία στο σκοπιανό κοινοβούλιο για τη συμφωνία των Πρεσπών.


Όπως αναφέρει το ιστολόγιο,
έχει στηθεί στη γειτονική χώρα μια μεγάλη επιχείρηση εξαγοράς βουλευτών για να ψηφίσουν υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών. Την επιχείρηση κατευθύνουν, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στα Σκόπια κ. Τζες Λίπινκοτ Μπέιλι και ο πρεσβευτής στην Αθήνα Τζεφ Πάϊατ.




Μάλιστα όσοι βουλευτές δεχτούν να ψηφίσουν υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών θα λάβουν ο καθένας από 2,5 εκατομμύρια δολάρια.

Όμως δεν είναι μόνο αυτό. 10 εθνικιστές βουλευτές θα δικαστούν για κατασκοπία σε βάρος του σοσιαλιστικού κόμματος και οι δυο Αμερικανοί πρεσβευτές κάνουν τα πάντα για να αρθεί η ασυλία τους κάτι που θα σημαίνει πως θα αποκλειστούν από την ψηφοφορία.


Εάν όλα πάνε καλά για τους Αμερικανούς, οι βουλευτές του Ζάεφ μαζί με τους εξαγορασθέντες να έχουν πλειοψηφία υπέρ της συμφωνίας.
Με πληροφορίες από slpress.gr

https://voicenews.gr/%CE%B2%CE%BF%CE%BC%CE%B2%CE%B1-%CE%BF-%CF%80%CE%AC%CE%B9%CE%B1%CF%84-%CE%BC%CF%80%CE%BB%CE%B5%CE%B3%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%83-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CF%8D%CE%BA%CE%BB%CF%89%CE%BC%CE%B1/?fbclid=IwAR3dC37mB2oFYQslRQP2mCw14UQ4XDKOC0Q_Sp1_PzaW0iirCDe15qqsuzg#

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια