Σχέδιο ισλαμοποίησης της Ελλάδας – Μετανάστες που φιλοξενούνται στη Μαλακάσα: «Θέλουμε σπίτια και σχολεία μέσα στις πόλεις σας»




Η χώρα σιγά-σιγά οδηγείται σε αποσύνθεση. Στο άμεσο μέλλον, εάν συνεχιστεί η αθρόα εισβολή μεταναστών, θα δημιουργηθεί μία πολυπολυτισμική κοινωνία, χωρίς αρχές και αξίες. Μεταφέρονται ήθη και έθιμα στον τόπο μας ξένα, που δεν έχουν σχέση με τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία.



Η αδιαφορία της Κυβέρνησης είναι τεράστια. Μεθοδικά διαγράφουν την Ελληνική Ιστορία, μειώνουν το ορθόδοξο συναίσθημα στα σχολεία μας, με σκοπό και στόχο να αφελληνοποιήσουν την κοινωνία.

Και όχι μόνο αυτό, οι "μετανάστες" κλείνουν δρόμους, αλλά και απαιτούν περισσότερα δικαιώματα.
Χθες πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, στην οδό Θηβών, μέλη της ΚΕΕΡΦΑ και 159 πρόσφυγες, οι οποίοι έχουν εγκαταλείψει το κέντρο υποδοχής και φιλοξενίας στην Μαλακάσα.
Η κινητοποίηση γίνεται μια εβδομάδα μετά την συνάντησή τους με τον υπουργό και λίγες μέρες μετά τον θανάσιμο τραυματισμό από μαχαίρι ενός πρόσφυγα στο κέντρο.



ΚΕΕΡΦΑ και οι πρόσφυγες κατηγορούν τον υπουργό Μεταναστευτικής πολιτικής ότι αθέτησε την υπόσχεση που τους έδωσε την περασμένη εβδομάδα για άμεση μετακίνησή τους σε σπίτια και ξενοδοχεία, με αποτέλεσμα εδώ και μέρες να περιφέρονται σε δρόμους της Αθήνας και να κοιμούνται όπου βρουν.
Είμαστε σίγουροι πως λίαν συντόμως θα τους εξασφαλίσουν τα απαραίτητα. Στο πανό μάλιστα που κρατούσαν, απαιτούν σπίτια και σχολεία μέσα στις πόλεις της Ελλάδας.
Δείτε εικόν και βίντεο:
  
Εν τω μεταξύ, με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η ισλαμοποίηση της Ελλάδας, με το τέμενος στο Βοτανικό, να μπαίνει στην τελική ευθεία όπως θα δείτε και στο βίντεο:

https://youtu.be/wt2fCM3z8e0

Πρέπει λοιπόν να προσέξουμε, καθώς η Ελλάδα πολύ σύντομα, στο ορατό μέλλον, μέχρι το 2025-30, θα έχει μετασχηματιστεί σε μουσουλμανική χώρα.

Στα επόμενα δέκα χρόνια, δηλαδή μέχρι το 2028 και με τα σημερινά δεδομένα, τη ραγδαία συρρίκνωση λόγω υπογεννητικότητας και τη μεταναστευτική τους έξοδο, οι ελληνογενείς θα ανέρχονται σε 8 με 9 εκ. άτομα. Στην ίδια περίοδο και με τους πιο μετριοπαθείς υπολογισμούς, οι μουσουλμάνοι θα ανέρχονται σε 2 με 2,5 εκ.
Με δεδομένο το νεαρό της ηλικίας τους και τη δυναμική που θα έχουν αναπτύξει, η δημιουργία ισχυρού μουσουλμανικού κόμματος είναι προδιαγεγραμμένη, με ότι αυτό συνεπάγεται για τη μοιραία μελλοντική πορεία της χώρας.
Είμαστε υπερβολικοί; Ήδη στις χώρες της Β. Ευρώπης έχουν δημιουργηθεί κόμματα, κατεβαίνουν σε εκλογές και απαιτούν να κατέβει ο σταυρός από δημόσια κτίρια!



pentapostagma.gr



Το διαβάσαμε από το: Σχέδιο ισλαμοποίησης της Ελλάδας – Μετανάστες που φιλοξενούνται στη Μαλακάσα: «Θέλουμε σπίτια και σχολεία μέσα στις πόλεις σας» http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/10/blog-post_695.html#ixzz5U61zMlE3

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια